CSI Fanta-stic tim suočio se s novinarima na press konferenciji, a nakon toga "račune su polagali" direktorici policije. Kako je to prošlo, otkrijte u trećoj epizodi Fanta-stic serijala.

Galerija Direktorica Fanta-stic tandem Fanta-stic tandem +2 Press konferencija Fanta-stic tandema

 Inspektor Kiseli kao policijski inspektor radi već 30 godina, a kolege ga opisuju kao oštrog i hladnog kolegu koji zna oduševiti humorističnim dosjetkama. Na neobičnom slučaju radi s Inspektorom Slatkim koji je tek na početku svoje karijere i uz Kiselog odrađuje praksu.

Press konferencija Fanta-stic tandema Inspektor Kiseli i inspektor Slatki (Foto: Nova Studio)

Obojica inspektora zbližavaju se na posebnom policijskom zadatku na kojeg su prvi pozvani. Žrtva nije niti muškarac niti žena, nije zapravo niti čovjek, a na njima je da utvrde sve okolnosti zločina koji zanima čitavu javnost.

Svi prijašnji pokušaji rješavanja tajnih akcija rezultirali su dodjeljivanjem kodnog imena ovim osebujnim inspektorima i danas su široj javnosti poznati kao CSI Fanta-stic tandem.

Kako su inspektori sačuvali identitet „unesrećenih“, što su sve morali napraviti kako bi prikrili njihova glavna obilježja, miris i okus, kako je na njihovo „sumnjivo“ izvješće reagirala javnost i novinari te što je rekao krajnji sud – direktorica policije, saznajte u Fanta-stic serijalu od tri epizode.

Press konferencija Fanta-stic tandema Direktorica (Foto: Nova Studio)

U krimi priču oko rješavanja ovog zanimljivog slučaja mogu sudjelovati svi čitatelji i pokazati jesu li pametniji od ovog policijskog tandema. Požuri po svoju Fantu i otkrij o kojem je okusu riječ.

Fanta-stic tandem Dvojica slavnih inspektora u policijskom očevidu namještali izvješće o slučaju

Fanta-stic tandem Napredak istrage: Slavni inspektori naišli su na neplanirane probleme u slučaju koji jako zanima javnost

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Coca- Cola Hrvatska po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju