Kao iz bajke

Srpska ljepotica živi svoje snove u Indiji gdje je prava zvijezda, pogledajte zašto je prati čak tri milijuna ljudi!

Nataša Stanković Pandya - 11 Nataša Stanković Pandya - 11 Nataša Stanković Pandya/Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Stanković Pandya - 18 Nataša Stanković Pandya - 16 Nataša Stanković Pandya - 4 Nataša Stanković Pandya - 1 Nataša Stanković Pandya - 6 Nataša Stanković Pandya - 8 Nataša Stanković Pandya - 9 Nataša Stanković Pandya - 7 Nataša Stanković Pandya - 5 Nataša Stanković Pandya - 3 +10 Nataša Stanković Pandya - 14 Galerija

Nataša Stanković se iz Srbije preselila u daleku Indiju i tamo ostvarila uspješnu karijeru, ali i pronašla ljubav svog života.

Bivša srpska manekenka Nataša Stanković u svojoj zemlji možda nije toliko poznata, ali izvan nje se može pohvaliti itekako zavidnim uspjehom, i to ni više ni manje nego u Bollywoodu.

Danas 30-godišnja Nataša, rodom iz Požarevca, karijeru je započela u svijetu mode, a 2013. godine ostvarila je prvu ulogu u bolivudskoj drami "Satyagraha" čime je započeo njezin uspjeh. Sudjelovala je i u indijskom reality showu "Big boss" kao i u "Plesu sa zvijezdama". Na Instagramu je prati 3,5 milijuna ljudi, a ta se brojka povećava iz dana u dan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Stanković Pandya 🧡 (@natasastankovic__)

"Kada sam stigla u Indiju, nisam znala čak ni engleski. Radila sam i rukama i nogama. Srećom, imala sam dobre cimerice koje su uvijek bile uz mene. Tada nisam imala iskustva, a danas je već druga priča. Trebalo mi je četiri, pet mjeseci da uopće uđem u razgovor s ljudima, a hindi je došao još kasnije", ispričala je svojevremeno za TV Prva.

Nataša je danas u dalekoj Indiji pronašla i ljubav. Prvo je izlazila s kolegom glumcem Alijem Gonijem, a onda je započela vezu s popularnim sportašem i igračem kriketa Hardikom Pandyom za kojeg se zaručila 2020. godine, a uskoro i udala. Par je dobio sina Agastja, a na društvenim mrežama rado dijeli trenutke iz njihova privatnog života na kojem joj danas mnogi zavide.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lolo Jones - 7 Lolo Jones - 3 Lolo Jones - 4 Lolo Jones - 5 +6 Lolo Jones - 11 Zanimljivosti Ima 40 godina i nikada nije spavala s muškarcem, a evo kako je to objasnila: "Nitko me ne želi"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Pišek - 1 +25 Nikolina Pišek - 2 Zanimljivosti Nikolina Pišek pozirala u badiću, a uz atribute pažnju je ukrala njena definicija lijenosti: "Ja sve od navedenog"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene