Na kraju prasnuo u smijeh

Uhvaćen je u najnezgodnijem mogućem trenutku, a mislio je da će mu nanošenje kreme za sunčanje biti jedina briga

Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Galerija

Simon Baker slučajno je pokazao golu utreniranu pozadinu na jedanom australskom parkiralištu pa se sam sebi dobro nasmijao.

Australski glumac Simon Baker pod povećalom je javnosti otkako se iznenada razveo nakon 29 godina mirnog braka s Rebeccom Rigg i novu ljubav pronašao sa 16 godina mlađom Laurom May Gibbs.

Pogledaj i ovo Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Stabilan par Šarmantni Australac izgleda mlađe od supruge koju obožava već 26 godina, no razlika je samo 1 godinu

Paparazzi ih zato prate kada god se za to ukaže prilika, a 52-godišnji glumac uhvaćen je ovih dana u pomalo nezgodnoj situaciji. Naime, snimili su ga nakon surfanja u Byron Bayu i to kada je skidao mokro odijelo pa slučajno pokazao golu pozadinu kada mu je ispao ručnik. Iako je isprva na licu imao pomalo zabrinut izraz, prasnuo je u smijeh, a cijeli je prizor dodatno začinila krema za sunčanje na njegovu nosu. 

Svemu se dobro nasmijala i 36-godišnja Laura od koje se odvaja u rijetkim trenucima, a nezapaženo nikako nisu mogli proći i njegovi utrenirani mišići i sjajna forma koji su dodatni razlog zašto ga žene obožavaju.

Zvijezda serije "Mentalist" vijest o razvodu od Rebecce Rigg objavio je u siječnju ove godine što je njegove obožavatelje šokiralo, obzirom da se uz njih nije povezivao nikakav skandal niti afere. Samo nekoliko tjedana kasnije pojavile su se glasine o romansi s Laurom.

"Ostajemo bliski prijatelji i najvažniji životni fokus bit će nam naše troje djece", izjavili su tada u zajedničkoj izjavi People.

No prema Fox Newsu do razvoda je došlo čak devet mjeseci ranije. Bivši supružnici upoznali su se početkom 90-ih godina, a vjenčali su se 1998. godine nakon pet godina zajedničkog života.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene