Osebujne blizanke!

Same sebe su prozvale zločestim djevojkama, šuška se da jednoj nije odolio slavni glazbenik, a bila je i u zatvoru!

Shannon i Shannade Clermont Shannon i Shannade Clermont Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Shannon i Shannade Clermont - 1 Shannon i Shannade Clermont - 2 Shannon i Shannade Clermont - 3 Shannon i Shannade Clermont - 9 Shannon i Shannade Clermont - 8 Shannon i Shannade Clermont - 7 Shannon i Shannade Clermont - 5 Shannon i Shannade Clermont - 6 Shannon i Shannade Clermont - 10 Shannon i Shannade Clermont - 11 +7 Shannon i Shannade Clermont - 12 Galerija

Shannon i Shannade Clermont uživale su na plaži u Miamiju gdje su ih uhvatili i paparazzi.

Popularne blizanke i američke reality zvijezde Shannon i Shannade Clermont snimljene su kako uživaju na plaži u Miamiju, gdje su se dobro zabavljale i svojim bujnim oblinama u minijaturnim bikinijima privlačile poglede svih ostalih kupača.

Shannade i Shannon proslavile su se u showu "Oxygen, Bad Girls Club", reality serije čija se radnja vrti oko grupe samoprozvanih "loših djevojaka" koje žive zajedno u Los Angelesu. Sestre Clermont privukle su pažnju javnosti jer su pokazivale svoje prave lice, govorile su o tome što su osjećale i nisu se od ničega suzdržavale.

Nakon toga zakoračile su u svijet mode. Shannade je primljena na Fashion Institute of Technology, a Shannon je pohađala Parsons School of Design, a ubrzo su pokrenule i svoj brend odjeće Mont Boudoir.

Blizanke su snimile i modnu kampanju za Kanyea Westa "Kim Clone", a upravo s njim su mediji i nedavno povezali Shannade s kojim je nekoliko puta viđena kako se zabavlja u noćnim izlascima.

Inače, iza nje je i boravak u zatvoru od jedne godine i to zbog krađe i korištenja kreditne kartice muškarca imena James Alesi s kojim je bila u vezi, a koji je preminuo 31. siječnja 2017. godine od posljedica predoziranja, i to iste noći kada mu je ona ukrala karticu. Potrošila je više od 20 tisuća dolara na stanarinu, letove avionom i luksuznu odjeću.

"Bio je pijan i u neredu, a ja sam bila iznervirana. . . Mislila sam da se glupira i da igra igrice pa sam jednostavno otišla. Nisam znala da se predozirao", izjavila je za New York Post.

U travnju 2019. osuđena je na godinu dana zatvora zbog prijevare s karticom, a puštena je iz zatvora u ožujku 2020., kako bi u kućnom pritvoru izvršila ostatak kazne, a danas uživa u slobodi punim plućima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene