u posebnoj ulici

Severinine fotografije na Instagramu često otkrivaju pokoji detalj njezina stana u Splitu, kojim se voli pohvaliti s vremena na vrijeme

Severina Severina Instagram 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 4 Severina - 1 Severina - 1 Severina i sin Aleksandar Severina Vučković - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 2 Severina u Koprivnici - 1 +27 Severina u Koprivnici - 2 Galerija

Severinin stan u Splitu nalazi se na Žnjanu, koji glasi kao jedan od najluksuznijih kvartova u tom dalmatinskom gradu.

Severinin stan u Splitu nalazi se u ulici koja je dobila ime po papi Ivanu Pavlu Drugom, koji je na tom mjestu držao govor 1998. godine kada je posjetio ovaj grad, a i sama pjevačica to je jednom prilikom otkrila na svojem Instagramu. 

Pogledaj i ovo Koncert Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova u Splitu - 8 Najpopularniji u regiji Pogledajte tko je u Splitu uspio okupiti ovoliko mladih iz cijele Hrvatske: "Ovo je doživljaj za cijeli život!"

"Stojim na svojoj terasi, u Ulici Ivana Pavla ll. Bio je moj najdraži papa. Križ je postavljen na mjestu gdje je prvi put održao govor u Splitu... Križ je na vrhu malo zaruzinao, ne vidiš ga odmah jer se već uklopio u sredinu, krošnje ga od dolje pokušavaju prekriti, ali odolijeva vremenu i stoji pravo... Kao moj podsjetnik da su sva zla i nevolje prolazni."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Iako nikad nije objavila neku konkretnu fotografiju svojeg stana, često objavi dio iz svojeg doma koji ne otkriva previše, ali se vidi dovoljno da se može procijeniti da je pomno pazila na svaki detalj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Sudeći tako po fotografijama, u stanu prevladava bijela boja, a namještaj je u zlatnim i bež nijansama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina se u ovim trenucima priprema za koncert u varaždinskoj Areni. Od njezina zadnjeg koncerta tamo prošlo je deset godina.

Svi oni koji su na vrijeme osigurali ulaznice u Areni Varaždin prisustvovat će glazbenom spektaklu za koji se Severina posebno priprema kako bi im i ovaj put ostao u najljepšem sjećanju.

Prošireni glazbeni sastav na pozornici, koji je obilježio i nekoliko zadnjih Severininih velikih koncerata, poput onog na Ljetnoj pozornici u Opatiji, ali i dočeka Nove godine na splitskoj rivi, zajedno sa Severinom provest će Varaždince kroz retrospektivu njezinih najvećih hitova.

Neupitno je kako će posebno osmišljen repertoar, sastavljen od najstarijih do najnovijih pjesama omiljenih publici, sjajno pristajati ovoj prigodnoj, predvalentinovskoj večeri.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Belma Lizdre-Kurt - 1 Belma Lizdre-Kurt - 3 Belma Lizdre-Kurt - 2 Belma Lizdre-Kurt - 4 +27 Belma Lizdre-Kurt - 5 Nekad i sad Svi je najviše pamte kao Izetovu spremačicu Bubu, život joj je obilježila teška tragedija, a evo gdje je danas

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Stjepana Vukadina Stjepan Vukadin s ocem Stjepan Vukadin i Stankica Stjepan Vukadin Instagram +24 Stjepan Vukadin Celebrity Chef Vuki pohvalio se novom fotografijom preslatkog sina, a posebno se potrudio oko njegove frizure, koja je pravi hit!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene