OGLAS

Setom se proširila jeza kada se ovaj glumac ozlijedio već prvoga dana snimanja

PR PR Foto: PR

Iako je Mark Wahlberg sportski tip, glavni glumac Izazova života ozlijedio je koljeno već prvi dan snimanja, a uoči premijere otkriva što i tko mu je pomogao da nastavi produkciju.

KINOFILMhrvatski filmski web magazin donosi vam ovu priču

Trčanje maratonskih, i posebno ultramaratonskih, dužina dugo se smatralo sinonimom izdržljivosti. A onda su granice pomaknute triatlonskim i posebno pustolovnim utrkama. Naime, pustolovne utrke zahtijevaju iznimnu fizičku, ali možda i više mentalnu pripremljenost s obzirom na to u njima sudjeluju četveročlani timovi (u kojima jedna osoba mora biti suprotnog spola) koji, u zadanom vremenu, zajedno moraju proći sve zadane discipline i kontrolne točke ucrtane na zemljovidima, noseći sa sobom svu propisanu opremu i potrebne namirnice.

Naravno, staze utrka prolaze nepristupačnim (i neoznačenim) prirodnim predjelima pa onda ne čudi da su takve utrke i njihovi sudionici vrijedni divljenja. A kad se tome doda i da su empatični prema drugim živim bićima, onda su vrijedni i – filma. Posljednji takav – Izazov života (Arthur the King) – očekujemo uskoro u kinima. Snimljen je prema istinitom događaju, odnosno životnoj pustolovini švedskog trkača Mikaela Lindnorda kojega u filmu tumači Mark Wahlberg, piše Kinofilm.

PROČITAJTE VIŠE NA KINOFILMU:

Redatelj originalne „Vrane“ ismijao prve slike iz nadolazećeg reebota

Kung fu panda 4: Pripremite tanjur rezanaca i opake poteze

Christophera Nolana još „muči“ najpoznatiji citat iz „Viteza tame“

“Sav svoj osobni i profesionalni uspjeh pripisujem vjeri. S vjerom u Boga i u samog sebe, nikad se ne bih mogao upustiti u sve ono u što sam se upustio i uspješno priveo kraju. Stvarno mislim, i to drugima često govorim, ako nešto silno želite, sve je moguće”, rekao je u razgovoru za MovieWeb Mark Wahlberg, inače pobožni katolik, pa dodatno objasnio te svoje riječi.

“Ponekad je potrebno izložiti se, riskirati, pa i ispasti smiješan, ne uspjeti, biti ‘na podu’… i to prihvatiti. Stvarno vjerujem da je sve moguće, i smatram se živim dokazom da je tomu tako. Baš zato često i drugima savjetujem da tako gledaju na izazove: da riskiraju, da naprave nešto drugačije od uobičajenog. Rado ih potičem da pokažu bolju verziju sebe i rade bolje”, rekao je glumac koji voli fizičku aktivnost, no uloga pustolovca i njemu je predstavljala veliki izazov.

Naime, u filmu Izazov života utjelovio je Michaela Lighta te se okušao u nizu ekstremnih sportova – brdskom biciklizmu, penjanju, spuštanju po užetu, kajakingu…, iako se ozlijedio već prvog dana snimanja.

Što se dogodilo Marku Wahlbergu prvoga dana snimanja filma Izazov života pročitajte na Kinofilmu, web magazinu koji donosi najzanimljivije vijesti iz svijeta filma.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene