Vodi drugačiji život

Salma Hayek ima mlađeg brata koji se ne voli javno eksponirati, evo čime se on bavi te zašto ju je zabrinuo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Salma Hayek ima mlađeg brata koji se bavi umjetnošću, no u potpuno drugačijem području od nje.

Holivudska ljepotica Salma Hayek uvijek brine o svojoj obitelji, a već je uvelike poznato kako joj obiteljski život znači sve na svijetu, što nikada nije skrivala. Bliska je sa svim članovima obitelji, a posebno sa svojim mlađim bratom Samijem.

Pogledaj i ovo Salma Hayek sa suprugom - 2 objavila neviđene fotke S 42 godine udala se za milijardera, a njihova ljubav danas je jedna od najstabilnijih među slavnim parovima: ''Voljela bih da sam znala...''

Često je pričala kako ima najboljeg brata na svijetu, a komentirala je kako je 2014. godina bila iznimno teška za nju upravo zbog Samija. Naime, Salmin brat doživio je tešku prometnu nesreću kada se autom zabio u kamion te je hitno prevezen u bolnicu. Njegov suvozač, Grammyjem nagrađeni umjetnički ravnatelj Ian Cuttler Sala, preminuo je od posljedica ozljeda zadobivenih u nesreći, dok je Sami imao nekoliko slomljenih rebara te porezotina na licu.

Salmin brat vozio je automobil koji je posudio od glumice i njezina supruga, a na kraju je proizvođača automobila tužio zbog tehničkih poteškoća zbog kojih je i doživio nesreću.

I Sami je, poput svoje sestre, u umjetničkim vodama, no ne bavi se glumom. Poznati je dizajner namještaja te ima i vlastiti salon u Los Angelesu. Istaknuo je jednom prilikom da radi s meksičkim obrtnicima te zajedničkim snagama promoviraju takav namještaj diljem svijeta.

Ne voli se previše javno eksponirati, no svoju sestru podržava na svakom koraku njezine karijere. Često su u kontaktu i svaku priliku koriste za obiteljska druženja, a pored svega su veliki prijatelji te dijele brojne životne detalje. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene