''Uvijek ovo radi!''

Suprug Blanke Vlašić otkrio njen trudnički trbuh u videu koji je objavio, potajno ju je snimio dok je spavala!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić +12 Blanka Vlašić Galerija

Suprug Blanke Vlašić na društvenim mrežama pokazao je njezin trudnički trbuščić, a ona je podijelila storij i pohvalila se svojim pratiteljima.

Suprug naše umirovljene atletičarke Blanke Vlašić, Ruben Van Gucht snimao ju je dok je spavala tijekom vožnje te to podijelio na društvenim mrežama i pokazao njezin trudnički trbuščić.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

"Uvijek ovo radi, no imam i ja svoju arhivu", napisala je Blanka nakon što je podijelila njegov story sa svojim pratiteljima.

Gdje su se točno uputili ne znamo, no Vlašić se prije nekoliko dana pohvalila fotografijama iz Splita gdje su uživali na utakmici Hrvatske i Francuske na kojoj je zaigrao i Blankin brat Nikola Vlašić.

Blanka se s Poljuda javila na Instagramu i u pričama je objavila videosnimku svojeg muža, koji nije ni primijetio da ga snima, a sudeći prema njezinim izrazima lica, to ju je dobro zabavilo.

"Fokusiran kao uvijek", napisala je preko videa u kojem Ruben nije skrenuo pogled s terena, što ne iznenađuje puno s obzirom na to da na belgijskoj televiziji VRT radi kao sportski novinar i komentator.

Njezin muž prije utakmice na svojem je Instagramu objavio fotografiju iz splitskog restorana u kojem su bili zajedno, uz koju je otkrio da razmišljaju o imenu za bebu koja im stiže krajem godine i potaknuo lavinu prijedloga.

Podsjetimo, Blanka je iznenadila javnost kada je krajem svibnja objavila da se udala i da je trudna.

"Rekli smo da. Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da za najveći dar koji smo do sada primili u životu: našeg sina koji će se roditi krajem ove godine. Ovo nam znači sve", napisali su Blanka i Ruben uz fotografije s vjenčanja koje su objavili na Instagramu, a do tada se nije znalo ni da su u vezi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley +0 Christie Brinkley Celebrity Možete li vjerovati da ona ima 68 godina? Zbog ove fotke mnogi su u šoku, ali ona kaže da i dalje radi na figuri za ljeto!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene