Ne žure se pred oltar

Bivša ga je ostavila zbog problema koje joj je priuštio, a onda se primirio uz 17 godinu mlađu ljepoticu!

Robin Thicke i April Love Geary Robin Thicke i April Love Geary Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary - 5 Robin Thicke i April Love Geary - 2 April Love Geary i Stormi Henley April Love Geary i Stormi Henley Robin Thicke i April Love Geary - 4 Robin Thicke i April Love Geary - 5 Robin Thicke i April Love Geary - 4 Robin Thicke i April Love Geary - 3 Robin Thicke i April Love Geary - 1 Robin Thicke i April Love Geary - 2 +21 Robin Thicke i April Love Geary - 5 Galerija

Robin Thicke i April Love Geary snimljeni su na odmoru u popularnom meksičkom odmaralištu Los Cabos, u koje se rado vraćaju svake godine.

Britanski pjevač Robin Thicke i njegova zaručnica April Love Geary snimljeni su na odmoru u Meksiku, a pridružila im se i manekenka Stormi Henley, Aprilina dobra prijateljica.

29-godišnja crnokosa ljepotica i 46-godišnji pjevač za odmor su odabrali popularno ljetovalište Los Cabos, gdje je ona pokazala i tijelo i obline u badiću s tangicama, a pažnju je privukla i Aprilina bliska prijateljica Stormi, koja je također izgledala zapanjujuće u ružičastom bikiniju.

April i Robin zajedno su od 2014. godine, zaručili su se u prosincu 2018. godine, no čini se da im se ne žuri pred oltar. Zajedno imaju i troje djece, kćeri Miju (6) i Lolu (5) te sina Lucu (3).

Robin iza sebe ima propali brak s glumicom Paulom Patton, s kojom ima i 14-godišnjeg sina Juliana. U braku su bili čak 21 godinu, a razvod je zatražila Paula, i to zbog njegovih navodnih brojnih prevara i ovisnosti o alkoholu. U prilog tim glasinama idu i optužbe koje je protiv Thickea iznijela manekenka Emily Ratajkowski, koja tvrdi da ju je pjevač pipao po golim grudima na snimanju spota za hit-pjesmu "Blurred Lines" 2013. godine, dok je on još bio u braku s Paulom.

"Odjednom, niotkuda osjetila sam hladnoću i ruke stranca na grudima. Instinktivno sam se okrenula i odmaknula, vidjela sam da je to Robin Thicke. Uputio mi je šašavi osmijeh i posrnuo unatrag, dok je pogled sakrio iza sunčanih naočala. Pao mi je mrak na oči", otkrila je Emily u svojoj knjizi "My Body".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 1 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 3 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 4 +25 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 5 Celebrity Šuput pokazala kako se njezin Bloom provodi u luksuznom restoranu: "Nekad sam ja konobarima bila zabavna, a sad..."

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak +19 Ivica i Marijana Tucak Celebrity Ivica Tucak i supruga Marijana prije 19 godina proživjeli su strašnu tragediju, o tome je progovorio samo jednom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene