Prepoznajete kuću?

Prije 25 godina je prodao fotku svoje kuće za nikakvu cifru, a danas se zbog slavne serije ona prodaje za skoro 2 milijuna dolara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vlasnik kuće iz New Jerseyja koja je bila kulisa serije "Sabrina, mala vještica" prisjetio se vremena kada su mu prišli producenti da ga zamole za dopuštenje da fotka njegovu nekretninu, koja je danas na prodaji.

Viktorijanska kuća koja je poslužila kao kulisa snimanja kultne tinejdžerske serije "Sabrina, mala vještica" osvanula je u oglasima za prodaju. Slavna kuća prodaje se za 1,95 milijuna dolara, a smještena je u mjestu Freehold u New Jerseyju.

Pogledaj i ovo Melissa Joan Hart - 3 I nije bilo prvi put Glumica iz hit-serije na rubu suza opisala stravične scene kojima je svjedočila: "Pomogli smo toj sićušnoj djeci"

U stvarnom životu kuća je bila jedno vrijeme ured pravne tvrtke, a do danas je služila kao ured obiteljske firme Michaela Lubrana, agenta za prodaju nekretnina. Sam Michael smatra kako će kuća biti popularna na tržištu, a u svemu tome je siguran da je pomogla i slavna serija. Iako se "Sabrina, mala vještica" snimala u Los Angelesu, eksterijer kuće sniman je na drugom kraju SAD-a.

U vrijeme snimanja serije vlasnik kuće je bio danas umirovljeni odvjetnik Scott Beskin (83) koji je kratko ispričao i kako je došlo do toga da njegova nekretnina osvane u slavnoj seriji. "Sjećam se da su mi producenti pokucali na vrata i zamolili me da im dopustim fotografirati kuću kako bi je iskoristili u nekoj seriji. Mislim da sam dobio 100 ili 200 dolara, a nisam očekivao da će postati toliko popularna", rekao je Beskin.

Humoristična fantastična serija "Sabrina, mala vještica" prvi se put prikazala prije točno 25 godina, a rijetki su koji se ne sjećaju glavne junakinje Sabrine Spellman koja je bila poznata po svojim čarobnim moćima i mačka koji govori.

Sabrinu je utjelovila glumica Melissa Joan Hart, a tinejdžerica je onda živjela s dvije tete, Zeldom i Hildom, koje su glumile Beth Broderick i Caroline Rhea. Mnogima je osim tinejdžerice omiljen lik bio njezin crni, čarobni mačak Salem koji je mogao govoriti. Sabrina na 16. rođendan od svojih teta saznaje da je vještica i serija prati njezino usklađivanje normalnog života poput škole te tog posebnog dijela, njezinih moći. Kroz epizode smo saznavali i o njenim problemima tijekom srednje škole i kasnije na fakultetu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester Nina Badrić Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić odbila veliku holivudsku facu, otkrila o kome je riječ: ''Pozvao me van, a ja sam bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba!''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) +0 Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Nekad i sad Nekoć najzgodniji akcijski junak potpuno se promijenio te je jedva prepoznatljiv, no i dalje ljubi ženu koju je dvaput odveo pred oltar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene