Generacija Z?

Izbor glazbe mladih prinčeva mogao bi vas iznenaditi, njihovi idoli potpuna su suprotnost od onoga što biste očekivali

Prinčevi George i Louis Prinčevi George i Louis Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi George i Louis Princ William i One Republic - 2 Princ William i One Republic - 1 Princ William i princ George - 2 Princ William i princ George - 5 Princ William i princ George - 6 Princ William i princ George - 4 Princ William i princ George - 7 Princ William i princ George - 6 Princ William i princ George - 4 +19 Princ William i princ George - 3 Galerija

Princ William na posljednjem događanju otkrio je kakav glazbeni ukus imaju njegova djeca, jedan član obitelji pomalo je iznenadio odabirom.

Dok je bio domaćin svoje treće godišnje nagrade Earthshot u Singapuru, princ William nije odolio da ne spomene svoju djecu koja su pravi hit među javnosti.

Nakon otvaranja nagradne večeri, princ od Walesa razgovarao je s američkim bendom OneRepublic iza pozornice.

Glazbenici su otvorili događanje svojim nastupom, a budući im je kralj čestitao na izvedbi. No, tijekom razgovora, William je otkrio i to da su oni njegovom petogodišnjem sinu Louisu omiljeni bend.

''Louis, moj najmlađi, voli vaše pjesme'', otkrio je princ William prilikom upoznavanja s članovima američkog benda OneRepublic.

Rukujući se s popularnim Amerikancima zahvalio im se za nastup otkrivši da 5-godišnji princ voli pop rock djela benda čiji su hitovi ''Counting Stars'' i ''Apologize'' na vrhovima ljestvica.

Nakon toga, otkrio je i da 10-godišnji princ George voli slušati rock, a omiljeni bendovi su mu AC/DC te Led Zeppelin.

Za jedinu kćerku Charlotte glazbeni ukus nije otkrio.
Obzirom da su mlada generacija, mnoge je začudilo što George sluša rock te bendove koji su vrhunac slave doživjeli desetljećima prije no što se on rodio.

Inače, djeca Williama i Kate Middleton uvijek su rado viđena kad se pojave s njima na događanjima, a dok su George i sestra Charlotte mirnija djeca te slušaju svoje roditelje, Louis je potpuna suprotnost.

Svojim smiješnim reakcijama te mimikama i gestama redovno nasmijava javnost, a često su ga u njegovim nestašnim trenucima smirivali i brat i sestra koji su samo nekoliko godina stariji od njega.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 1 +26 Marko Ciboci Celebrity Marko Ciboci novom je objavom probudio svijest o bolesti s kojom se i sam bori, a dosad ju je uspješno skrivao!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bernarna Marovt - 4 Bernarna Marovt - 1 Bernarna Marovt - 3 Bernarna Marovt - 5 +4 Bernarna Marovt - 4 Nekad i sad Trebala je biti najljepša na svijetu, a onda su joj šansu uništile eksplicitne fotografije, evo kako izgleda danas!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene