to je bilo to!

Princ Harry i Meghan Markle konačno su donijeli odluku koju svi već dugo očekuju: ''Bilo je dosta...''

Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 2 Meghan Markle Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 4 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 3 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 1 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 1 +21 Meghan Markle i princ Harry - 2 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle prestat će govoriti o kraljevskoj obitelji, a bliski izvor potvrdio je kako su rekli sve što su imali reći.

Princ Harry i Meghan Markle prestat će pisati knjige, snimati dokumentarce i davati intervjue o odnosu s kraljevskom obitelji, potvrdili su izvori za strane medije.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Izvori tvrde da Meghan i Harry nemaju više što reći te da je sve što su nosili na duši snimljeno u dokumentarcu ''Harry i Meghan'' te u Harryjevoj knjizi ''Rezerva''.

Nakon tri godine od odlaska iz Velike Britanije par će tako konačno prestati pričati o prošlosti i posvetiti se svom životu u Kaliforniji.

Podsjetimo, ''riganje vatre'' na kraljevsku obitelj počelo je 2021. godine intervjuom s Oprah Winfrey u kojem su počeli otkrivati kako su se članovi kraljevske obitelji odnosili prema Meghan, a potom je najavljeno da će snimati i dokumentarac u kojem će otkriti svoju stranu priče.

Harry je izdao i knjigu ''Rezerva'', u kojoj je govorio o svojoj obitelji i djetinjstvu, a zanimljivo je da se Buckinghamska palača ni na što od toga nikad nije oglasila, već redovno nastavljaju sa svojim organiziranim događanjima i posjetima kao i inače.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +15 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka pokazala kako i običnu fotografiju u ručniku napraviti itekako zanimljivom, a usput je otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 2 Ivan Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 1 Ivana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 3 Vanna i Andrija Vrdoljak - 6 +14 Vanna i Andrija Vrdoljak - 5 Celebrity Vanna snimljena kako se zabavlja s mužem, s kojim se ne pojavljuje često, ali njihova ljubav cvate kao prvog dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene