Osvanuo video!

Prijateljice finske premijerke dobro se zabavljaju u Hrvatskoj: Pokazale gole grudi putnicima Jadrolinije!

Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 3 Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 3 TikTok 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 1 Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 2 Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 4 Sanna Marin - 1 Sanna Marin - 2 Sanna Marin - 3 Sanna Marin - 4 Sanna Marin - 1 Sanna Marin - 4 Sanna Marin +9 Sanna Marin Galerija

Prijateljice finske premijerke Sanne Marin zabavljale su se u Hrvatskoj, a na TikToku je osvanula snimka na kojoj pokazuju gole grudi putnicima Jadrolinije.

Finska premijerka Sanna Marin ovih je dana pod povećalom javnosti, a sada su pažnju privukle njezine prijateljice svojim razuzdanim ponašanjem u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos- - 3 ''A ti si plazila po Radeljaku'' Vlatka Pokos sukobila se s našim redateljem zbog izjave o finskoj premijerki: ''Pretjeruje s plaženjem po frajerima koji nisu njen muž!''

Na TikToku je osvanuo video u kojem tri premijerkine prijateljice dotrčavaju do pramca broda i nakon odbrojavanja kamermana pokazuju gole grudi putnicima Jadrolinije koja je prolazila pored njih, a kapetan im je uzvratio trubljenjem, što ih je obradovalo.

@sabinasarkka Tässä on ollut vähä kaikennäköistä @Julia Toivola #foryoupage @Lotta Soini @Dr. Rannisto ♬ alkuperäinen ääni - Sabina Särkkä

Video je objavila Sannina prijateljica, Sabina Sarkka, a nije poznato kada je točno snimljen ni je li i premijerka bila s njima jer je nema u kadru.

Podsjetimo, premijerka Finske našla se na meti kritika nakon što su na društvenim mrežama procurile snimke na kojima tulumari s finskim zvijezdama, a zatim se pojavila i fotografija koja prikazuje dvije poznate influencerice kako se ljube, prekrivajući svoje gole grudi natpisom "Finska" iz službene rezidencije premijerke u Helsinkiju. Pod pritiskom javnosti Marin je napravila test na drogu, koji je bio negativan, a zatim se i javno ispričala zbog neprimjerene fotografije.

"Slika po meni nije primjerena. Ispričavam se zbog toga. Nije trebalo doći do takve fotografije, ali inače se na druženju nije dogodilo ništa izvanredno", rekla je Marin novinarima, potvrdivši da je fotografija iz njezine rezidencije.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +27 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput u žutoj opravici slučajno je privukla pozornost na detalj za koji nije ni slutila da će se vidjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene