LIDL HRVATSKA

Popularne drvene igračke iz Lidla postale dio čarobne božićne bajke

PR PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR PR +0 PR Galerija

Predstavljena suradnja Lidla Hrvatska i Gradskog kazališta Trešnja na produkciji predstave Orašar

 

  U blagdanskom ambijentu Gradskog kazališta Trešnja predstavljena je suradnja trgovačkog lanca Lidl Hrvatska i kazališta na produkciji predstave Orašar - bezvremenske bajke koja godinama jednako oduševljava i djecu i odrasle. Kazalište Trešnja po prvi puta će uprizoriti Orašara, i to u suradnji s Lidlom kao ponosnim partnerom produkcije predstave, dok će drvene igračke iz Lidla sudjelovati i u samoj predstavi. Prisutnima na press konferenciji obratili su se domaćini - predstavnici kazališta Trešnja, glumci i autori predstave te predstavnici Lidla Hrvatska, a događaj je moderirala poznata glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica. Premijera Orašara održat će se 30. studenoga.

PR PR

Ravnateljica Gradskog kazališta Trešnja, Višnja Babić te glumci Karla Brbić i Marin Klišmanić otkrili su razne zanimljivosti o ovoj čarobnoj predstavi, u režiji Paola Tišljarića i dramatizaciji Lade Kaštelan prema Hoffmannovoj bajci, koja nas vodi u svijet mašte u kojem ljubav i prijateljstvo pobjeđuju. Voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska Marina Dijaković izrazila je veliko zadovoljstvo zbog suradnje Lidla i Trešnje te nam je rekla i nešto više o edukativnim i zabavnim igračkama iz Lidla, koje će u Lidlovim trgovinama biti dostupne od 19. studenoga.

PR PR

Događaju su prisustvovale i brojne osobe iz javnog života: Ella Dvornik, Andrea Andrassy, Ana Vilenica, Ana
Vučak Veljača, Krunoslav Klabučar te Petra Kurtela. Na kraju službenog dijela uzvanici su imali priliku
razgledati asortiman Lidlovih igračaka koje će trajno ostati u prostoru igraonice Gradskog kazališta Trešnja,
a prisutni mališani s velikim su veseljem otvarali poklone koje je Lidl pripremio za njih.

PR PR

Ne propustite priliku sa svojim najmlađima pogledati ovu uistinu posebnu predstavu; premijerna izvedba Orašara na rasporedu je 30. studenoga, a zadnja izvedba bit će sredinom siječnja 2019. godine. Također, u igraonici kazališta Trešnja u subotu, 17.11., održat će se i kreativna radionica inspirirana Orašarom, u sklopu koje će se koristiti i edukativne drvene igračke iz Lidla. Ova radionica posebno je organizirana za djecu iz Dječjeg doma sv. Terezije od malog Isusa.

 

 

Pogledaj i ovo In Magazin: Orašar u Lisinskom - 1 Svi je obožavaju! Baletna božićna bajka u izvedbi ukrajinskog ansamlba očarala Zagrepčane!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene