Prvi kontakt

Isplivali detalji tajnog Instagram profila princa Harryja, evo kakve je fotke objavljivao i koga je njime osvojio na prvu

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 1 Princ Harry - 2 Meghan Markle Princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Harry i Meghan Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan i Harry - 1 +21 Princ Harry i Meghan Markle - 11 Galerija

Princ Harry je u svojoj dokumentarnoj seriji otkrio detalje o tajnom profilu na popularnoj društvenoj mreži, ali i kako je tamo otkrio Meghan Markle.

Princ Harry otkrio je dosad nepoznate detalje o svom privatnom profilu na Instagramu te kako je na popularnoj društvenoj mreži naletio na Meghan Markle, a sve je ispričao u dokumentarnoj seriji "Harry & Meghan".

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Harry je gledateljima otkrio da je dok je skrolao po svom feedu naišao na američku glumicu i to u videu na kojem je koristila filter s likom psića i to zajedno s njihovom zajedničkom prijateljicom. Prikazani su i isječci neviđenih fotografija divljih životinja koje je snimio, a profil mu je imao naziv SpikeyMau5, a upućeni tvrde i da postoji skriveno značenje iza tog izbora.

"Meghan i ja smo se upoznali preko Instagrama. Pregledavao sam svoj feed i netko od zajedničkih prijatelja je objavio video u kojem je bila i ona", otkrio je.

Meghan je dodala kako je za nju najbolji mogući način bio da ocijeni princa upravo bio Instagram, umjesto da čita priče o njemu na internetu.

"Pitala sam prijateljicu mogu li vidjeti njegov feed", otkrila je Meghan, a sve ostalo je povijest.

Fotografije Harryjeva profila prikazane u dokumentarcu prikazuju niz nikad prije viđenih fotografija, od kojih mnoge prikazuju životinje u divljini i zalaske sunca koje je snimio u Bocvani, u Africi. Bila je tu i fotografija kojom je pokazao svoju zabavnu stranu, stojeći na rukama na plaži, a na jednoj je prikazan kako brine o ozlijeđenom nosorogu.

"Prošla sam kroz sve fotografije i sve su bile prekrasne", izjavila je Meghan.

Što se tiče izbora imena za njegov račun, to je zapravo kombinacija njegovog nadimka i omiljenog glazbenika. Kraljevski biografi Omid Scobie i Carolyn Durand tvrde da je Harryjev privatni Facebook profil godinama ranije bio aktivan pod aliasom 'Spike Wells', nadimkom koji su mu dali službenici Scotland Yarda. A što se tiče izbora imena za račun na Instagramu britanski mediji navode da je SpikeyMau5 mješavina njegovog nadimka i posvete jednom od njegovih omiljenih glazbenika Deadmau5.

Otprilike u vrijeme njihovog prvog susreta Meghan je počela pratiti misteriozan Instagram profil upravo pod imenom SpikeyMau5, na kojem se nije moglo vidjeti lice korisnika, samo lik miša, ali to je zapravo bio Harryjev privatni račun koji danas više nije aktivan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Potpuno gola Nives Celzijus novom fotkom nadmašila samu sebe: "Ajme, majko sveta!"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 4 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci +17 Monica Bellucci Celebrity Jedna od najljepših žena svijeta nekoliko se puta skidala do kraja, a o jednoj takvoj fotografiji ovih dana ne prestaje se pričati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene