Situacija je sve napetija!

Princ Harry žestoko optužio palaču da štiti Williama: ''Lagali su i bili su sretni zbog toga''

Princ Harry Princ Harry Youtube 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Harry i Meghan Princ Harry, Meghan Markle Meghan i Harry - 4 Meghan i Harry - 3 Meghan i Harry - 2 Meghan i Harry - 1 +19 Princ William i Kate Middleton Galerija

Princ Harry optužio je palaču da laže kako bi zaštitila princa Williama i potvrdio da su on i Meghan najveće žrtve napada na kraljevsku obitelj.

Pojavljujući se u novom traileru za njihovu seriju na Netflixu, vojvoda od Sussexa za zub je uzeo svojeg brata, princa Williama.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

''Lagali su kako bi zaštitili mojeg brata, nikad nisu bili spremni reći istinu kako bi nas zaštitili'', rekao je princ Harry.

Nije jasno na koga je Harry mislio pod ''oni'' i za što ih je točno optužio pod ''laganjem'', ali on i Meghan Markle dosad su već optužili kraljevsku obitelj za odavanje informacija tisku kako bi naštetila njihovu ugledu.

Sve je dodatno uzburkala i Harryjeva rečenica u kojoj je kraljevsku obitelj nazvao ''britanskom obitelji'' umjesto svojom.

''Pitam se što bi bilo s nama da nismo otišli'', govori Harry.

Meghan je na to dodala: ''Naša sigurnost nije postojala. Svi su na svijetu znali gdje smo.''

''Rekao sam: 'Moramo otići odavde''', zaključio je Harry.

Meghan i Harry također govore o svojem odnosu s princem i princezom od Walesa te rascjepu koji je nastao otkako su se preselili u SAD.

''Nisu me bacili vukovima, nego su me vukovi nahranili'', rekla je Meghan oštro.

''Bili su sretni što su lagali kako bi zaštitili mojeg brata Williama. Nikad nisu bili voljni reći istinu kako bi nas zaštitili'', rekao je Harry.

Podsjetimo, otkako su izašle prve epizode dokumentarne serije ''Harry & Meghan'', pratitelji kraljevske obitelji šokirani su detaljima koje ovaj kraljevski par iznosi, a Buckinghamska palača zbog cjelokupne je situacije, navodno, ljuta, ali i prestrašena. Izvor blizak palači izjavio je za The Times da će sljedeći tjedan biti otrovan za kraljevsku obitelj, dok javnost poziva Meghan i Harryja da se odreknu svojih titula ako su toliko posramljeni i razočarani, a mnogi su duboko uznemireni sramotnom i kukavičkom izdajom slavnog para i nepoštovanja pokojne kraljice Elizabete.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow Heather Locklear Olivia Wilde Cameron Diaz +12 Kaley Cuoco Zanimljivosti Slavne ljepotice uhvaćene bez trunke šminke: Evo kako izgledaju potpuno golog lica, neke nije nimalo lako prepoznati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll - 10 Celebrity Naša najseksi navijačica ljuta zbog medijskih napisa, jednu tvrdnju oštro je demantirala: "Lažna vijest!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene