Niti to neće biti isto

Odgođena je dodjela Grammyja, organizatori pokušavaju pronaći novo rješenje

Kesha na dodjeli Grammyja (Foto: Getty) - 1 Kesha na dodjeli Grammyja (Foto: Getty) - 1 Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kesha na dodjeli Grammyja (Foto: Getty) - 1 Dodjela Grammy 2018. (Foto: Getty) - 1 Dodjela Grammy 2018. (Foto: Getty) - 3 +0 Dodjela Grammy 2018. (Foto: Getty) - 4 Galerija

Dodjela glazbene nagrade Grammy trebala je biti održana 31. siječnja, ali su je organizatori zbog sigurnosnih mjera i panedemije koronavirusa odlučili ipak odgoditi.

Ceremonija dodjele glazbene nagrade Grammy 2021. je odgođena, a organizatori mahnito pokušavaju pronaći novi datum, izvijestio je magazin Rolling Stone.

Pogledaj i ovo Beyonce Krcato zvijezdama Godina Beyonce? Glazbena elita u iščekivanju Grammyja, najprestižnije glazbene nagrade!

Dodjela je trebala biti održana 31. siječnja, ali je odgođena do daljnejg zbog zabrinutosti organizatora oko koronavirusa. Novi datum trebaju tek potvrditi, ali američki mediji javljaju kako će ceremonija vjerojatno biti održana u ožujku.

Prema prvim najavama biti će održana bez gledatelaja i s poštivanjem društvene distance. U dvorani dodjele moći će se nalaziti samo izvođači i voditelji programa, a nominirani i dobitnici sudjelovat će virtualno.

Sudjelovati bi trebala Beyonce koja vodi s čak 9 nominacija, zatima Dua Lipa, Taylor Swift, Roddy Richch i drugi. Program je trebao voditi Trevor Noah, ali nije poznato hoće li i dalje on biti glavni kandidat.

Dodjela Grammyja inače se tradicionalno odvijala u kultnom Staples Centru u Los Angelesu i bila je posvećena košarkašu Kobeu Bryantu koji je uoči samog događanja izgubio život u tragičnoj helikopterskoj nesreći.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene