Uvijek svoja!

Ismijavali su je zbog raskošnih oblina, no evo kako je ova ljepotica začepila usta svim hejterima!

Camila Cabello Camila Cabello Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 2 Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello +3 Camila Cabello Galerija

Camila Cabello bila je jedna od glavnih zvijezda ovogodišnje dodjele Grammyja u Los Angelesu.

Pjevačica Camila Cabello oduzela je dah svima koji su je sreli na crvenom tepihu dodjele Grammy u Los Angelesu, na kojem se pojavila u jednom od svojih provokativnih izdanja.

Pogledaj i ovo Volodimir Zelenski Iznenadio pojavljivanjem Volodimir Zelenski na dodjeli Grammyja pozvao na podršku Ukrajini: ''Što je suprotno glazbi? Tišina razrušenih gradova i ubijenih ljudi''

25-godišnja pjevačica odjenula je haljinu koja se sastojala od bijelog grudnjaka s perlicama u kombinaciji sa suknjom visokog struka s prorezom.

Bilo je to jedno od Camilinih odvažnijih izdanja u posljednje vrijeme, no poznata je po tome da inače bez oklijevanja pokazuje sve što se većina žena boji pokazati, a kritike na račun izgleda ne uzima k srcu.

Njezine ohrabrujuće izjave kako voli svoje tijelo unatoč takozvanim sitnim nedostacima poput celulita i trbuščića motivirale su i ohrabrile brojne žene i dale im dodatnu dozu samopouzdanja.

Zbog toga se nekoliko puta našla na naslovnicama svjetskih medija, i to jer je hrabro odlučila svima pokazati takozvane sitne nesavršenosti na tijelu, kakve se mnoge žene danas, nažalost, srame pokazati. No Camila zato bez problema šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh i sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

"Volim svoje tijelo", poručila je onda svima. "Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati, dušo", izjavila je Camila, koja je postala odličan primjer mladim ženama koje pokušavaju ispuniti neke nestvarne standarde ljepote.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić s mamom Korana Gvozdić - 6 Korana Gvozdić - 3 Korana Gvozdić - 1 +19 Korana Gvozdić i Ivan Šarić Celebrity Korana Gvozdić pokazala mamu, od koje je naslijedila mladolik izgled: "Ja ne vjerujem da ta žena ima 70 godina!"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz Heidi Klum i Tom Kaulitz Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 4 +19 Heidi Klum - 3 Celebrity U njezin brak sa 17 godina mlađim mužem svi su sumnjali, no njezina najnovija izjava dokaz je da je njihova ljubav jača no ikad

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene