Neki prošli dani

Na društvenim mrežama osvanula fotografija Harisa Džinovića bez njegova zaštitnog znaka, pa kod mnogih probudila i nostalgiju

Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Melina i Haris Džinović s Ninom Badrić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Na društvenim se mrežama pojavila stara fotografija Harisa Džinovića na kojoj pozira bez šešira koji mu je već desetljećima zaštitni znak.

Popularni bosanskohercegovački pjevač Haris Džinović rijetko se gdje pojavljuje bez svog zaštitnog znaka, šešira koji voli nositi zapravo od samih početaka svoje glazbene karijere koja traje više od 30 godina.

Pogledaj i ovo Haris i Melina Džinović komu sada vjerovati? Je li ovo pravi razlog razvoda Harisa i Meline Džinović? Nove informacije ne idu u prilog pjevačevim ranijim izjavama!

No, na društvenim je mrežama ovih dana osvanula fotografija iz nekih prošlih dana na kojima Haris pozira bez šešira, a na facebooku ju je objavila njegova kolegica i bivša pjevačica Zerina Cokoja. Riječ je o crno-bijeloj fotografiji na kojoj zajedno poziraju dobro raspoloženi, ali Haris bez svog omiljenog modnog detalja.

Fotografija jenastala tijekom ljetne turneje Jadranom na kojoj su osim Zerine i Harisa nastupali i Hari Mata Hara, Neda Ukraden i brojni drugi popularni izvođači.

Fotografiju pogledajte ovdje. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene