slave godišnjicu braka

Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Getty) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Getty) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Getty) +1 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Galerija

Vincent Cassel se 2018. godine oženio s Tinom Kunakey s kojom je dobio kćer Amazonie, a sada su proslavili treću godišnjicu braka.

Supružnici Vincent Cassel i Tina Kunakey javnosti su zanimljivi zbog njihove velike razlike u godinama zbog koje su im zli jezici predviđali brzi kraj.

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Golupčići Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

Holivudski glumac od francuske je manekenke stariji čak 31 godinu, no oni i nakon pet zajedničkih godina izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

Vezu su potvrdili 2016. godine, a vjenčali su se u kolovozu 2018. i sada su proslavili treću godišnjicu braka.

"U tvom zagrljaju, mom omiljenom mjestu. Volim te zauvijek", napisala je Tina na svojem Instagramu gdje je Vincentu čestitala godišnjicu uz niz njihovih zajedničkih fotografija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli tina kunakey (@tinakunakey)

Njoj je to prvi brak, a Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena na svijetu Monicom Bellucci. S talijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Devu i Leonie.

U travnju 2019. godine je s Tinom dobio i kćer Amazonie.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) +3 Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Celebrity Holivudski glumac s mužem boravi u Hrvatskoj, ovdje ljetuju već treću godinu zaredom, a sad su se javili na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene