Objavljena originalna snimka

Konačno prikazana Dianina reakcija na Charlesov komentar je li zaljubljen u nju, i 40 godina kasnije ostavlja bez teksta

Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Charles, Diana (Foto: Profimedia) Charles, Diana (Foto: Profimedia) Charles, Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) +0 Princeza Diana (Foto: AFP) Galerija

Princeza Diana i princ Charles snimili su zajednički intervju nakon što su se zaručili, koji i dandanas ljude koji ga pogledaju ostavlja u šoku i nevjerici i iz kojeg su se jasno dali naslutiti svi problemi koji su obilježili njihov brak.

O braku princa Charlesa i princeze Diane nije se prestalo pričati niti nakon njezine tragične smrti prije 24 godine, a tijekom svih tih godina s vremena na vrijeme pojavili bi se neki novi dokazi o njihovu odnosu koji je bio sve osim jednostavan, složan i lijep.

Pogledaj i ovo Pogreb princeze Diane nešto su snimili u tajnosti U pripremi emotivne scene tragične smrti princeze Diane i pogreba, Britance razljutili prizori privatnih scena

Tako je među posljednjima u javnosti osvanula snimka intervjua povodom njihovih zaruka na kojima Diana izgleda tužno i nezadovoljno i to se uopće nije potrudila sakriti, a naročito nakon Charlesova odgovora na pitanje je li zaljubljen u nju.

Intervju je bio snimljen u Buckinghamskoj palači, a jedno od pitanja bilo je vole li se, na što je Diana odgovorila "naravno", a Charles na to dodao "što god ljubav značila".

Snimku intervjua pogledajte ovdje. 

Bilo je to uoči njihova vjenčanja koje je održano 24. veljače 1981. godine nakon višemjesečnih špekulacija hoće li tada 32-godišnji Charles, koji do onda još nije pronašao "prikladnu" mladenku, pred oltar odvesti 19-godišnju Lady Dianu Spencer.

U originalnoj snimci intervjua kadar Dianine reakcije na Charlesov komentar je izrezan, ali najnovije snimke koje je objavio Channel 5 pokazuju njezino snuždeno lice i očito nezadovoljstvo.

Stručnjaci koji se bave proučavanjem života članova kraljevske obitelji slažu se da je snimka šokantna i nevjerojatna unatoč tome što je od njezina snimanja prošlo 40 godina.

"Izraz Dianina lica je tako rječit. Nikada nisam vidio da pokazuje tako jasno svoje nezadovoljstvo njime pred kamerama, to je zaista nevjerojatan trenutak, jedna od najznačajnijih snimki", zaključio je je povjesničar Pier Brendon za Daily Mail.

"Gledam i ne vjerujem, nisam to nikada prije vidio. Šutnja koja vlada među njima je strašna", izjavio je književnik Richard Kay.

S njima se složila i kraljevska biografkinja Angela Levin, koja kaže da je intervju jedan od ranih znakova koji najavljuju potencijalne probleme između Spencera i Windsora.

"Diana nije mogla biti Spencer i ponašati se kao Windsor. Charles je bio zbunjen i nije znao odgovoriti na pitanje o svojim osjećajima. Ne smijemo zaboraviti da su ga odgojili Kraljica i vojvoda od Edinburgha i naučili ga da mora skrivati svoje prave osjećaje", objasnila je.

Ova se snimka pojavila nakon što je prvo bio aktualan intervju princeze Diane s Martinom Bashirom u kojem je izjavila da ne podržava kraljevski establišment i koji su mnogi usporedili s nedavnim intervjuom Meghan Markle i Oprom Winfrey, koji je dodatno uzburkao već nimalo jednostavne života članova najslavnije kraljevske obitelji na svijetu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle prije ulaska u crkvu (Fpto: PIXSELL) - 4 +0 Meghan Markle prije ulaska u crkvu (Fpto: PIXSELL) - 2 Celebrity U javnost procurio dokument koji jasno dokazuje da je Meghan Markle lagala o vjenčanju s princem Harryjem

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene