Nije izbjegla poglede

Vladala je modnim pistama, a u 53. godini pokazuje trbušnjake za poželjeti, ide u dućan u sportskom grudnjaku

Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy i Antoine Fuqua (Foto: Profimedia) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) +0 Nicole Murphy i Antoine Fuqua (Foto: AFP) Galerija

Nicole Murphy ponosno je pokazala trbušnjake i bujni dekolte u sportskom grudnjaku.

Amerikanka Nicole Murphy velik je dio svog života provela pod povećalom javnosti, prvo kao uspješna manekenka, zvijezda reality showova, a onda i kao supruga slavnog komičara i glumca Eddieja Murphyja.

Pogledaj i ovo Nicole Murphy i Antoine Fuqua (Foto: Profimedia) Imaju dogovor Ljubi drugu, no još će nekoliko godina biti sa suprugom u braku zbog jednog važnog razloga

Danas ovo 52-godišnjakinja i majka petero djece živi nešto povučenijim životom, ali plijeni pozornost gotovo svakim izlaskom uz kuće, i to zahvaljujući top-formi. Njezini odlasci u običnu kupovinu namirnica ne mogu proći a da je paparazzi ne snime, a ona se potrudi dati im dodatnog materijala za snimanje.

Nicole je ovih dana snimljena na Beverly Hillsu dok je ulicom prolazila samo u sportskom grudnjaku i širokim hlačama, a u prvom planu bili su njezini savršeni trbušnjaci i dekolte. Nicole je pokazala i odgovorno ponašanje noseći zaštitnu masku na licu zbog pandemije koronavirusa.

Karantenu, u kojoj je poput svih provela nekoliko mjeseci, dobro je iskoristila održavajući kondiciju, a nakon njezina završetka jedva je dočekala bicikliranje, planinarenje i treninge na plaži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Murphy (@nikimurphy) on

Nakon što se povukla iz svijeta mode, Nicole se bacila u poduzetničke vode i postala je jedna od izvršnih producentica reality showa "Hollywood Exes". Dugogodišnju ljubavnu vezu s Eddiejem započela je nakon što ga upoznala 1988. godine na dodjeli nagrada.

Zajedno su živjeli gotovo dvije godine prije nego što su se vjenčali u Velikoj plesnoj dvorani njujorškog hotela Plaza u ožujku 1993. godine. U kolovozu 2005. godine bivša kraljica modnih pisti podnijela je zahtjev za razvod pozivajući se na nepomirljive razlike, a razvod je službeno okončan godinu dana kasnije. Zajedno imaju četiri kćeri i jednog sina.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 7 +1 Maja Šuput - 8 inMagazin Maja nam je u 4. mjesecu trudnoće otkrila kako su ona i Nenad reagirali na sretnu vijest i tko je zaplakao: "Moram priznati da je to bio šok"

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene