Dolazi li ovim fotkama kraj?

Razgolićena izdanja njezin su zaštitni znak, a ovo su najatraktivnije bikini fotografije koje je objavila kroz ovu godinu

Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Galerija

Emily Ratajkowski nedavno je obznanila da čeka prvo dijete, a mnogi su se zapitali hoće li kolekciji njezinih golišavih fotografija uskoro doći kraj.

Manekenka Emily Ratajkowski uljepšala je ovu čudnu 2020. godinu svojim obožavateljima, naročito muškom dijelu publike koji ju prati na društvenim mrežama, gdje se našla u ulozi modela vlastite kolekcije bikinija.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

Bikiniji su bili traženi, poslovne planove je ostvarila, no Emily će ovu godinu pamtiti ipak po jednoj važnijoj vijesti, a to je da ona i njezin suprug Sebastian Bear-McClard čekaju svoje prvo dijete.

I dok Emily ne odustaje od seksepilnih izdanja ni u trudnoći, mi smo se prisjetili njezinih najatraktivnijih izdanja koja su se mnogima urezala u pamćenje, a možete ih pogledati u našoj galeriji.

Svjetsku slavu stekla je 2013. godine pojavivši se u spotu za hit "Blurred Lines" pjevača Robina Thickea, iako se u manekensku i glumačku karijeru upustila još kao dijete. Thicke je atraktivnu Britanku zamijetio kada je snimila golišave crnobijele fotografije za The New York Times i odlučio ju angažirati.

Netom nakon toga ju je časopis Esquire proglasio ženom godine na temelju glasova čitatelja, magazin Rolling Stone ju je uvrstio među 20 najvećih seks simbola, a FHM ju je stavio na ljestvicu četiri najseksi žene na svijetu.

Uskoro je njezina manekenska karijera doživjela uspon pa je pozirala za brojne magazine. Krasila je naslovnicu časopisa GQ samo u toplesu, a počela je surađivati i s poznatim modnim brendovima poput Versacea i Dolce & Gabbane. Okušala se i u glumi, no u tom svijetu se nije proslavila.

Od 2018. u braku s glumcem Sebastianom Bearom-McClardom. On nikada nije imao ništa protiv njezinih golišavih fotografija, štoviše na nekima joj se i sam pridružio.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Krunoslav Kićo Slabinac Krunoslav Kićo Slabinac +0 Krunoslav Kićo Slabinac Celebrity Kićina divna crna žena oglasila se nakon njegove smrti i odgovorila na kritike dušebrižnika

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene