Potresne scene

Gola žena upala među zvijezde, poruka koju je ispisala na tijelu objašnjava što je razlog ovog njezinog čina!

Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu +0 Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Galerija

Žena u toplesu istrčala je na crveni tepih na Filmskom festivalu u Cannesu kako bi porukom ispisanom na tijelu prosvjedovala protiv silovanja za koje optužuje ruske vojnike u invaziji na Ukrajinu, prenio je BBC.

Na crvenom tepihu prosvjednica je strgnula gornji dio odjeće i pokazala poruku "Prestanite nas silovati" ispisanu na tijelu uz boje ukrajinske zastave.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa gesta Što točno označava plava vrpca s kojom su se neke od zvijezda pojavile na dodjeli Oscara? Tiče se trenutačnog stanja u svijetu

Njezina bedra bila su išarana crvenom bojom simbolizirajući krv.

Ukrajinske vlasti rekle su da istražuju slučajeve silovanja koje čine ruski vojnici tijekom okupacije pojedinih dijelova zemlje.

U utorak navečer, svečano otvorenje 75. Canneskog filmskog festivala obilježila je video poruka ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskija.

U kontekstu rata u Ukrajini, organizatori festivala odlučili su odbiti akreditacije svim ruskim filmašima, ali i novinarima koji su na bilo koji način povezanim s ruskom vladom.

S druge strane protivnik rata u Ukrajini, ruski redatelj Kiril Serebrenjikov, poznat po odvažnim filmovima i potpori LGBT+ osobama, službeno je otvorio festival filmom "Žena Čajkovskog" koji se natječe za Zlatnu palmu i pred publikom poručio "Ne ratu!"

(Hina)

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović Zoran Milanović Zoran Milanović Zoran Milanović - 3 +16 Zoran Milanović - 4 Nekad i sad Pogledajte koliko se predsjednik Milanović promijenio od 2008., tad je bio vidno mršaviji, razlika je itekako vidljiva!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +8 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene