strašno...

Poznati snagator nikada se nije oporavio od tragedije koja ga je potpuno shrvala, na spomen njezina imena plače i danas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mike Tyson bio je na putu kada je njegovu obitelj pogodila strašna tragedija. Njegova kćer Exodus preminula je nakon nesreće dok se igrala u kući.

Dok je bio na vrhuncu karijere, nitko nije vjerovao da išta može pokolebati boksača Mikea Tysona. Legendarni boksač bio je poznat i pod nadimkom "Željezni Mike", a u ringu mu ništa nije predstavljalo problem. Ono što ga je potpuno shrvalo bilo je potpuno izvan njegove kontrole, a to je smrt njegove četverogodišnje djevojčice Exodus. Još danas se na njezin spomen Mike rasplače.

Pogledaj i ovo Elton John (Foto: AFP) Zamjerili su im se Zabranjen im ulazak u zemlju: Ovim zvijezdama ni slava ni bogatstvo nisu pomogli s vlastima

Mike je tog kobnog dana 2009. godine bio na putu u Las Vegasu, dok je ostatak njegove obitelji bio u njihovu domu u Arizoni. Exodus i Miguel Tyson igrali su se po kući dok je njihova majka čistila. Dok je djevojčica bila u igraonici, oko vrata joj se nekako zakačio kabel koji je bio pričvršćen za traku za trčanje.

U jednom je trenutku majka rekla Miguelu da ide vidjeti što Exodus radi, a upravo on je pronašao njezino beživotno tijelo. Majka je raspetljala kabel, pozvala hitnu pomoć te kćerkici dala umjetno disanje, no već je bilo prekasno. Do trenutka kada je Mike doputovao natrag kući, Exodus je preminula u bolnici od posljedica ozljeda.

Tyson je kasnije priznao da se nije znao nositi sa smrću svoje kćeri, a u iskrenom intervjuu ispričao je i kako je na sve reagirao. Ispričao je kako mu je prvi instinkt bio zgrabiti pištolj i potpuno podivljati, no uspio se smiriti. Kada je ugledao tijelo svoje kćeri, preplavili su ga je šok i tuga, a rekao je kako taj osjećaj ne bi poželio ni najgorem neprijatelju.

Dao je nekoliko intervjua nakon smrti kćerkice, no niti jedan nije mogao odraditi do kraja jer bi se rasplakao te nije mogao ni govoriti. Rekao je kako se od njezine smrti nikada neće oporaviti. Nakon Exodusine smrti Mike je dobio još dvoje djece, kćer Milan i sina Morocca. Osim njih iz prijašnjih veza i brakova ima Mikeyja Lornu, Miguela, Raynu i Amira.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus treća emisija TLZP - 5 Nives Celzijus treća emisija TLZP - 4 Nives Celzijus treća emisija TLZP - 3 Nives Celzijus treća emisija TLZP - 1 +9 Nives Celzijus treća emisija TLZP - 2 Celebrity Zamaman dekolte Nives Celzijus teško je ne primijetiti u ovoj haljini, a potražila je i vašu pomoć oko jedne odluke!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput treća emisija TLZP - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP - 3 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP - 4 +22 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP - 5 Celebrity Opa! Šuput iznenadila opako ozbiljnijim odabirom haljine poslije verzije anđeoske pahuljice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene