Nije mu odoljela

Legendarni sportaš uhvatio je ženu s Bradom Pittom, nije mu bilo baš svejedno kad ga je ugledao: "Trebali ste mu vidjeti lice!"

Brad Pitt Brad Pitt Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Givens i Brad Pitt Robin Givens i Mike Tyson - 3 Robin Givens i Mike Tyson - 2 Robin Givens Robin Givens i Mike Tyson - 5 Mike Tyson - 2 Mike Tyson - 3 Mike Tyson - 1 Mike Tyson Brad Pitt - 4 +21 Brad Pitt - 2 Galerija

Mike Tyson je krajem 80-ih godina uhvatio ženu s Bradom Pittom u škakljivoj situaciji koju je kasnije sa smiješkom prepričavao i u medijima.

Holivudski glumac Brad Pitt godinama slovi kao miljenik žena i opasni šarmer, a ovih je dana na društvenim mrežama isplivao podsjetnik na njegovu aferu sa suprugom popularnog boksača Mikea Tysona, koji ih je i zatekao zajedno. 

Pogledaj i ovo showbuzz Avanture iz prošlosti Zna li Angie za Bradovu avanturu s Tysonovom suprugom?

Mike je o neugodnom trenutku i sam progovorio te izjavio da je, iako se u to vrijeme razvodio od glumice Robin Givens, svakodnevno dolazio k njoj voditi ljubav, sve dok jednog dana tamo nije našao Brada Pitta.

"Trebali ste mu vidjeti lice kad me je vidio", izjavio je Mike jednom prilikom.

Mike i Robin vjenčali su se 1988. godine, no brak je kratko potrajao i bio je obilježen nasiljem. Ona je podnijela zahtjev za razvodom samo tri mjeseca kasnije navodeći kao glavni razlog zlostavljanje, nakon čega je navodno dobila nagodbu u iznosu višem od deset milijuna dolara.

Robin je inače diplomirala na Harvardu, a mnogi su vjerovali da joj je od samog početka bila namjera uzeti Mikeov novac. Bila je poznata i po prethodnim vezama s Eddiejem Murphyjem, ali i Bradom Pittom, s kojim ju je Mike ulovio.

"Razvodio sam se, ali svaki dan, prije nego što bih otišao u ured svog odvjetnika, otišao bih do njezine kuće kako bih se poseksao s njom. I tako sam došao jednog dana na njezina vrata, zvonio, nitko nije otvarao. Otišao sam natrag do svog automobila, malo pogledao naokolo i vidio njezin automobil iza. Kako znam da je bio njezin? Zato što sam joj ga ja i kupio! Došao sam malo bliže i vidio neku blijedu siluetu, prišao još bliže i vidio nekog lika kojeg je ona očigledno obrađivala, glava joj se micala gore - dolje, kad ono, Brad je*eni Pitt! Ej, trebali ste vidjeti njegovo lice kad me je ugledao. Izgledao je kao da je bio napušen, znao je on prije zapaliti, sada ima drugačiju reputaciju, tada je bio pomalo kao štreber", izjavio je Mike za Bensinger.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun Schillinger - 1 Snježana Mehun Schillinger - 2 Snježana Mehun Schillinger - 3 Snježana Mehun Schillinger - 4 +30 Snježana Mehun Schillinger - 5 Celebrity Za Snježanom Mehun okretala se cijela zagrebačka špica, u glamuroznoj haljini izbacila je i noge i dekolte!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić - 1 +24 Aleksandra Grdić - 2 Nekad i sad Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene