Kakva promjena!

Pamtimo ga kao punašnog i zbunjenog dječaka, ali danas izgleda potpuno drugačije, a ima vojsku obožavateljica

Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Matthew Lewis (Foto: Getty Images) +0 Ekipa filma \ Galerija

Matthew Levis u jednom od posljednjih intervjua otkrio je detalje svoje transformacije u filmovima o Harry Potteru koji su mu donijeli svjetsku slavu.

Britanski glumac Matthew Lewis proslavio se kao mladi čarobnjak Neville Longbottom u filmovima o Harryju Potteru, a od tih je vremena prošlo dosta dugo i obožavatelji danas ne mogu vjerovati koliko se glumac otad promijenio.

31-godišnji Matthew nedavno je odradio intervju za jednu australsku televiziju i našao se u centru pažnje pa nije trebalo dugo da internetom počnu kružiti komentari o njegovu izgledu. Čini se da ima i poprilično velik broj obožavateljica kojima se sviđa, a na Instagramu ga prati više od dva milijuna ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Lewis (@mattdavelewis) on

Glumac se tijekom intervjua prisjetio snimanja i svoje uloge Nevillea pa je otkrio kako je morao nositi umjetne zube i odijelo u kojem je izgledao deblje nego što je to uistinu bio, a sve to kako bi ga poružnili u kasnijim nastavcima.

"U prvih nekoliko filmova nisam nosio ništa. A onda nakon nekoliko godina i nakon što sam malo porastao i promijenio se, producenti su zaključili kako moraju nešto poduzeti u vezi s tim. I tada su se sjetili umjetnih zubi, komadića plastika uz pomoć kojih su mi stršale uši i morao sam nositi debelo odijelo nekoliko godina", priznao je Matthew.

Potvrdio je i da je još uvijek blizak s kolegama sa snimanja koje je završilo prije devet godine. Iako se zasad nisu pojavile nikakve službene vijesti o njihovu ponovnom okupljanju i novim projektima, Matthew je priznao kako bi on i kolege bili vrlo zainteresirani za sudjelovanje.

"Gotovo sam siguran da kada bi nas to netko pitao, sve bi nas zanimalo", izjavio je.

Matthew trenutačno radi na promociji svog novog filma "Baby Done", koji je snimljen na Novom Zelandu. Riječ je o komediji u produkciji Oscarom nagrađenog redatelja Taike Waititija, u kojoj uz slavnog Britanca u glavnim ulogama igra i komičarka Rose Matafeo.

Na žalost obožavateljica njihov omiljeni glumac u sretnom je braku s lifestyle blogericom Angelom Jones, s kojom je pred oltar stao 2018. godine. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) +2 David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene