Što se dogodilo?

Sestra Marijane Seifert progovorila o potrazi za njom: ''Nitko ništa ne zna, roditelji su shrvani...''

Marijana Seifert Marijana Seifert Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert s ocem Ivom Marijana Seifert i Horvat Čagalj Marijana Seifert i Horvat Čagalj Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +13 Marijana Seifert - 3 Galerija

Prošlo je skoro mjesec dana otkako je nestala Marijana Seifert, javnosti poznata po sudjelovanju u reality showu Big Brother.

Marijani Seifert, koju je javnost upoznala 2011. godine tijekom sudjelovanja u reality showu Big Brother, prije skoro mjesec dana izgubio se svaki trag. 

Pogledaj i ovo Marijana Seifert, Ivo Kovačević ''Molim sve one...'' Otac nestale Marijane iz Big Brothera komentirao izjave kćeri Maje: ''Ne znam o čemu ona priča. Apelirao bih na jednu stvar...''

Nestanak je prijavio njezin suprug Karlo Seifert, koji je otkrio da je Marijanu vidio posljednji put  u noći s 26. na 27. travnja kad su išli na spavanje, te da je nije bilo kad se probudio.

Ubrzo je na obližnjem mostu Mladosti pronađena njezina torbica s dokumentima i mobitelom, a unatoč opsežnoj potrazi po rijeci Savi, Marijana još nije pronađena.

Njezina sestra Maja Kovačević u emisiji "Puls Srbije" za Kurir podijelila je detalje o potrazi za Marijanom te ima li kakvih novosti. 

"Naravno da nisam dobro, zbunjena sam i ne znam što bih rekla. Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom. Nitko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se rijeka s obzirom da su nađene tamo njezine osobne stvari. Ovo je velika patnja teško mi je da kažem bilo što razumno i smisleno'', rekla je Maja.

Izjavila je i kako obitelji najteže pada to što ne znaju što se točno dogodilo s Marijanom. 

"Najgore je što se ništa ne zna, što nemamo nikakvih informacija. Roditelji su shrvani. Najgore je to neznanje, što se dogodilo, zbog čega i gdje je Marijana uopće", kaže Maja.

Naglasila je i to kako se obitelj boji da ovaj nestanak ne završi isto kao i onaj od Mateja Periše pa dodaje:

"Priča se prati u Hrvatskoj, međutim, nažalost cijela naša obitelj očekuje neke vijesti. Teško mi je puno pričati'', kaže Maja. 

Prisjetimo se, Marijana je nestala u Zagrebu, udaljila se s adrese prebivališta u Lastovskoj ulici i otada joj se gubi svaki trag.

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Iz policije pozivaju građane da, ako imaju informaciju o tome gdje se nalazi ili su je vidjeli, to dojave na mail nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na telefon 192.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović Zoran Milanović Zoran Milanović Zoran Milanović - 3 +16 Zoran Milanović - 4 Nekad i sad Pogledajte koliko se predsjednik Milanović promijenio od 2008., tad je bio vidno mršaviji, razlika je itekako vidljiva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene