Pretužno...

Sestra nestale Marijane saznala za smrt oca u realityju ''Zadruga'': ''Nisam dobro, umro je na rođendan''

Maja Kovačević - 4 Maja Kovačević - 4 Screenshot 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Kovačević - 5 Maja Kovačević - 4 Maja Kovačević - 3 Maja Kovačević - 2 Maja Kovačević - 1 Marijana Seifert, Ivo Kovačević Maja Kovačević - 2 Maja Kovačević - 1 Maja Kovačević Marijana Seifert +17 Marijana Seifert Galerija

Sestra Marijane Seifert Maja Kovačević vijest o iznenadnoj smrti oca primila je u showu Zadruga, ostali su se odmah okupili da bi je utješili.

Sestra nestale Marijane Seifert Maja Kovačević za iznenadnu smrt oca saznala je u showu Zadruga. Maja nije prestati plakati, a kroz suze je govorila da je umro na rođendan i što su joj rekli da je bio uzrok.

Pogledaj i ovo Maja Kovačević - 2 Klupko se raspetljava Sestra Marijane iz Big Brothera: ''Saznali smo 99 posto toga i nekako to pokušavam prihvatiti, dobili smo sliku''

''Ne znam, razbolio se naglo, ima tri tjedna. I sad je na rođendan umro. Nisam dobro. Rekli su da je dobio koronu, imao je i upalu pluća, dva puta se srušio'', govorila je.

Ostali sustanari okupili su se oko nje kako bi je utješili, a ona je odmah sjela za stol kako joj ne bi bilo slabo.

Podsjetimo, danas je stigla šokantna vijest o smrti Ive Kovačevića. Preminuo je nakon što mu je otkrivena teška bolest, a njegova obitelj je ostala shrvana.

Posljednjih godinu dana Kovačeviće su čekale samo nevolje, a Ivo, nažalost, nije dočekao ni saznati što se točno dogodilo njegovoj kćeri Marijani koja je nestala još u travnju ove godine i otad joj se gubi svaki trag.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Instagram Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin sa sinom Gabrielom +22 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Celebrity Evo kakve veze imaju Stjepan Vukadin i Matija Cvek, mladi chef nasmijao je svoje pratitelje!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser Stjepan Hauser Stjepan Hauser s roditeljima In Magazin: 2 cellos - 7 +7 In Magazin: 2 cellos - 6 Celebrity Stjepan Hauser pokušao biti romantičan pa postao meta ismijavanja: ''Mene je blam u njegovo ime!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene