Buntovna na slavnu majku

Bikiniji su joj najdraži odjevni predmet, pisalo se o potezima kojima je zgrozila javnost, ali novim fotkama sve je iznenadila

Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Galerija

Madonnina kći Lourdes Leon pozirala je u donjem rublju za poznati časopis, a otkrila je i koja joj je trenutačno jedna od najvećih želja.

Lourdes Leon odavno je već krenula stopama svoje slavne majke, pop-kraljice Madonne i znala je pronaći put do središta pozornosti. Često je privlačila pažnju medija i javnosti svojim modnim odabirima i stavovima poput onog o nedepiliranju, a nekoliko je puta šokirala ponašanjem u situacijama kada je uhvaćena nakon konzumiranja koje čašice previše i kada je jedva stajala na nogama. No čini se da je sada odlučila takvom ponašanju stati na kraj i poduzeti neke ozbiljnije i profesionalnije poteze.

Pogledaj i ovo Lourdes Leon i Trinity Vigorsky - 4 nezahvalna pratnja Lijepa kći kraljice popa ostala je u sjeni gole stražnjice, prijateljica se na sve moguće načine trudila ukrasti pažnju!

Danas 24-godišnja Lourdes lansirala je vlastitu liniju odjeće za robnu kuću Macy's kad joj je bilo tek 13 godina, pojavila se već u modnim kampanjama poznatih svjetskih brendova i unatoč tome uvijek je nekako ostajala u majčinoj sjeni.

No u najnovijem intervjuu za magazin Vanity Fair Lourdes, koja se inače školovala u elitnoj Srednjoj školi za glazbu i umjetnosti, napokon je svijetu dala uvid u svoje ambicije i buduće planove, otkrila da joj je jedan od ciljeva ostvarenje glumačke karijere, a potvrdila je i da joj je prvi dečko bio glumac Timothée Chalamet. A upravo bi njegovim stopama najradije voljela krenuti i velika joj je želja da u nekom filmu glumi majku Terezu.

Lourdes je samo tri godine počela pohađati satove baleta, za što je zaslužna njezina majka, koja je od najmanjih nogu poticala njezin potencijal.

"Čim bi primijetila da ga imam, jako bi se potrudila oko svega", otkrila je Lourdes.

Uz jedan od njezinih dosad najiskrenijih intervjua, u magazinu su objavljene i njezine nikad seksepilnije fotografije koje pokazuju potpuno drugačije izdanje od prijašnjih dok pozira samo u donjem rublju i besprijekorno je sređena, za razliku od nemarnih izdanja u kakvima je često snimljena u javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

Lourdes je prije četiri godine debitirala u svijetu mode kada je snimila kampanju za Stellu McCartney, a prošle joj je godine pomogla u dizajniranju nove kolekcije. Trenutačno je zaštitno lice modne kuće Marc Jacobs i nastoji pokrenuti glumačku karijeru, nešto čime se njezina majka također bavila tijekom svog života.

Što se ljubavnog života tiče, posljednje četiri godine u sretnoj je vezi s Jonathanom Pugliom, s kojim je prije nekoliko mjeseci snimljena na odmoru u Meksiku. 

Inače, Lourdes je Madonnina najstarija kćer, a osim nje Madonna još ima sinove Rocca, Davida Banda te kćeri Mercy, Estere i Stelle. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marijana Mikulić - 4 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +0 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Nekad i sad Marijana Mikulić objavila fotku s Jankom Popovićem Volarićem staru 15 godina, pogledajte koliko su se od tada promijenili

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene