Kakva je ovo haljina?!

Na prvi pogled je jasno čija je ovo kći, no ni njezina slavna majka nikad nije bila ovako golišava!

Lourdes Leon Lourdes Leon Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon - 5 Lourdes Leon - 3 Lourdes Leon - 10 Lourdes Leon - 9 Lourdes Leon - 8 Lourdes Leon - 7 Lourdes Leon - 6 +19 Lourdes Leon - 3 Galerija

Lourdes Leon privukla je pozornost na modnoj reviji u jednom od svojih najgolišavijih izdanja dosad.

Kći kraljice popa Madonne, 27-godišnja Lourdes Leon, izrasla je u sliku i priliku svoje majke, a od nje je naslijedila i samopouzdanje.

To neprestano potvrđuje svojim hrabrim i, najčešće, vrlo oskudnim modnim odabirima, a kao i da pri svakom novom pojavljivanju pokušava nadmašiti samu sebe.

Sada se na reviji Marca Jacobsa u New Yorku pojavila u haljinici koja je otkrila više nego što je pokrila jer je bila puna rupa, a usto je i na nekim dijelovima gdje je bilo tkanine ona bila prozirna. Lourdes je u golišavom izdanju samouvjereno pozirala fotografima, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Kao kći jedne od najvećih pop-zvijezda, Lourdes je odrastala pod povećalom javnosti, a u medijima su je kao malu često nazivali ružnim pačetom i drugim pogrdnim nazivima.

No pače se pretvorilo u labuda, a Lourdes se čak uspjela ostvariti i kao model, s angažmanima u luksuznim modnim kućama i na naslovnicama poznatih časopisa, a također gradi i glazbenu karijeru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Pozornost javnosti privlači i svojim buntovnim ponašanjem, što je još jedna zajednička stvar koju ima s majkom, pa se tako primjerice pobunila protiv nametnutih standarda ljepote neobrijanim nogama i pazusima.

Inače, Lourdes je najstarija od Madonnine djece i dobila ju je s glumcem Carlosom Leonom. Pjevačica ima još ima petero djece, od kojih je četvero posvojeno, a biološkog sina Rocca dobila je s redateljem Guyem Ritchiejem.

Pogledaji ovo Lourdes Leon Celebrity Gotovo potpuno gola stigla je na tulum! Končiće kojima se pokrila kći kraljice popa teško je uopće nazvati haljinom, ovo morate vidjeti

Pogledaji ovo Lourdes Leon - 4 Celebrity Kći kraljice popa paradirala je ulicama u minici, a paparazzi su iskoristili trenutak u kojem se vidjelo sve!

Pogledaji ovo Lourdes Leon - 1 Celebrity Kći kraljice popa voli ekstravagantna izdanja, a providni materijal na zadnjem outfitu opet je svačije oči privukao na jedan dio tijela!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 5 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 3 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 +25 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 6 Celebrity Goranu Ivaniševiću kći darovala stan u centru Zagreba? Navodno postoji i jedna caka!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron - 2 Zac Efron - 1 Zac Efron - 3 Zac Efron - 4 +22 Zac Efron - 6 Celebrity Nikome nije jasno što si je ovaj glumac napravio od lica, plastičnim operacijama potpuno se izobličio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene