Nikad kraće!

Kći kraljice popa paradirala je ulicama u minici, a paparazzi su iskoristili trenutak u kojem se vidjelo sve!

Lourdes Leon - 4 Lourdes Leon - 4 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 3 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon Lourdes Leon - 5 Lourdes Leon - 6 Lourdes Leon - 7 Lourdes Leon - 8 Lourdes Leon - 3 Lourdes Leon - 1 Lourdes Leon +8 Lourdes Leon i Trinity Vigorsky - 3 Galerija

Kći pjevačke ikone Madonne Lourdes Leon snimljena je na ulicama new Yorka u minici ispod koje su se nazirale gaćice, a pred svima je ljubila i svog novog dečka Jonathana Pugliu.

Kći kraljice popa Madonne Lourdes Leon neometano se prošetala ulicama New Yorka pored lokalnih trgovina u suknjici koja je bila toliko kratka da su joj se nazirale i gaćice koje su bile ušivene u minicu. Uz to je kombinirala visoke bijele čarape koje su sezale iznad koljena te bijelu majicu na bretele ispod koje nije nosila grudnjak.

Mlada Lourdes nekoliko se puta sagnula da s poda podigne i spusti svoju torbu, a paparazzi su iskoristili priliku da fotografiraju njezinu stražnjicu. To, čini se, nije smetalo njezinu novom dečku Jonathanu Pugliji, koji se s njom šetao po trgovinama, a nekoliko puta izmijenili su i pokoji poljubac.

Inače, Lourdes je najstarija od Madonnine djece, a pjevačica ju je dobila s glumcem Carlosom Leonom. Pop-zvijezda ima još ima petero djece, od kojih je četvero posvojeno, a sina Rocca dobila je s redateljem Guyem Ritchiejem.

Pažnju javnosti često privlači svojim buntovnim ponašanjem, a često je se može vidjeti i s neobrijanim pazusima. Kao kći jedne od najvećih pop-zvijezda, Lourdes nije mogla nikako imati normalno djetinjstvo i odrastala je pod povećalom javnosti, a u medijima su je kao malu često nazivali ružnim pačetom. Ali od mame je naslijedila hrabar duh i samopouzdanje, pa je često vidimo u ovakvim golišavim, ali i čudnim modnim kombinacijama.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Šušelj - 3 Tara Šušelj - 5 Tara Šušelj - 4 Tara Šušelj - 2 +15 Tara Šušelj - 3 Nekad i sad Od velike karijere s grupom Karma prošlo je puno godina, a evo gdje je i kako danas izgleda njihova pjevačica!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 +26 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 4 Celebrity Lopez objavila golišavu Affleckovu fotku, a ono što skriva ispod odjeće iznenadilo je čak i njegovu bivšu koja se javila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene