Voli se pokazati

Kći kraljice popa voli ekstravagantna izdanja, a providni materijal na zadnjem outfitu opet je svačije oči privukao na jedan dio tijela!

Lourdes Leon - 1 Lourdes Leon - 1 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 7 Lourdes Leon - 6 Lourdes Leon - 5 Lourdes Leon - 4 Lourdes Leon - 3 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon - 10 Lourdes Leon - 9 Lourdes Leon - 8 Lourdes Leon - 7 +18 Lourdes Leon - 6 Galerija

Kći kraljice popa Madonne Lourdes Leon poznata je po ekstravagantnim izdanjima, ali u posljednje vrijeme odlučuje se na sve više ekstravagantnih kombinacija.

Lourdes Leon, kći kraljice popa Madonne, stigla je na crveni tepih Vogue Fashion Nighta u Madridu. Iako su se za ovo događanje sve dame posebno sredile, Lourdesino izdanje sve je ostavilo bez teksta.

26-godišnjakinja je pred fotografe stigla u uskoj dugoj haljini s dugim rukavima koja je po sebi imala prugice i dezen sa zmijama, ali materijal je bio proziran te su se ispod njega vidjele njezine grudi i stražnjica.

Na njezina golišava izdanja u posljednje vrijeme svi su se navikli, ali odjevnom kombinacijom prije ove sve je još više šokirala. Mrežasta haljina koja njezino golo tijelo gotovo ni najmanje nije sakrila pokrenula je lavinu komentara prije nekoliko dana.

Kao kći jedne od najvećih pop-zvijezda, Lourdes nije mogla nikako imati normalno djetinjstvo i odrastala je pod povećalom javnosti, a u medijima su je kao malu često nazivali "ružnim pačetom".

No "pače" je danas postalo "labud", a Lourdes se čak uspjela ostvariti i kao model te je dosad već snimila kampanje za neke od najpoznatijih modnih kuća.

Pažnju javnosti privlači i svojim buntovnim ponašanjem, što je još jedna zajednička stvar koju ima s majkom, a često je se može vidjeti i s neobrijanim pazusima.

Inače, Lourdes je najstarija od Madonnine djece, koja ju je dobila s glumcem Carlosom Leonom. Pjevačica ima još ima petero djece, od kojih je četvero posvojeno, a sina Rocca dobila je s redateljem Guyem Ritchiejem.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput 2012. - 10 Maja Šuput 2012. - 5 Maja Šuput 2012. - 6 Maja Šuput 2012. - 2 +27 Maja Šuput 2012. - 1 Celebrity Ovako je Maja Šuput proslavila rođendan prije 11 godina, posebno u oko upada Grubnićeva frizura!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 1 +25 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nove slike Nives s plaže zabrinule jednog Hrvata: "Ovo nisam ja slikao"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene