pa sve se vidjelo!

Gotovo potpuno gola stigla je na tulum! Končiće kojima se pokrila kći kraljice popa teško je uopće nazvati haljinom, ovo morate vidjeti

Lourdes Leon Lourdes Leon Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon - 3 Lourdes Leon - 5 Lourdes Leon - 6 Lourdes Leon - 7 Lourdes Leon - 4 +5 Lourdes Leon - 3 Galerija

Lourdes Leon došla je na event Victoria's Secreta u haljini od tankih srebrnih niti ispod koje je nosila samo tange, dok je grudi potpuno izložila pogledima

Lourdes Maria Ciccone Leon (26), kći kraljice popa Madonne (65), od majke je naslijedila izgled, ali i samopouzdanje, što je još jednom potvrdila svojim izdanjem za event Victoria's Secreta u sklopu Tjedna mode u New Yorku.

Lourdes je na događaj došla u haljini koju je uopće teško tako nazvati, jer je bila načinjena samo od tankih srebrnih niti i ništa nije uspjela prekriti.

Ispod je nosila samo crne tange, a grudi je potpuno izložila pogledima te je gotovo potpuno gola samouvjereno pozirala fotografima.

Kao kći jedne od najvećih pop-zvijezda, Lourdes nije mogla nikako imati normalno djetinjstvo i odrastala je pod povećalom javnosti, a u medijima su je kao malu često nazivali "ružnim pačetom".

No "pače" je danas postalo "labud", a Lourdes se čak uspjela ostvariti i kao model te je dosad već snimila kampanje za neke od najpoznatijih modnih kuća.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LOLAHOL (@lourdesleon)

Pažnju javnosti privlači i svojim buntovnim ponašanjem, što je još jedna zajednička stvar koju ima s majkom, a često je se može vidjeti i s neobrijanim pazusima.

Inače, Lourdes je najstarija od Madonnine djece i dobila ju je s glumcem Carlosom Leonom. Pjevačica ima još ima petero djece, od kojih je četvero posvojeno, a sina Rocca dobila je s redateljem Guyem Ritchiejem.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti +25 Gerard Pique, Clara Chia Marti Celebrity Prve fotografije Piquea i nove djevojke iz Hrvatske: Clara pokazala stražnjicu u tangama, a pogledajte i kako su se proveli!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Photoshop ili? Knoll izazvala čuđenje zbog novih fotografija koje je objavila, svi se pitaju u čemu je stvar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene