zaljubljeniji nego ikad

Prvog susreta obojica se sjećaju potpuno drugačije, a danas su jedan od najzanimljivijih slavnih parova

Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) +0 Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Galerija

David Burtka i Neil Patrick Harris upoznali su se 2004. na ulici u New Yorku te su se svidjeli jedan drugome na prvi pogled, no na početku su bili tek prijatelji.

Zvijezda serije "Kako sam upoznao vašu majku" Neil Patrick Harris (47) i glumac David Burtka (45) jedan su od omiljenih ljubavnih parova u Hollywoodu, a zanimljivo je kako imaju različite priče o svom upoznavanju. 

Pogledaj i ovo Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Obožavaju Hrvatsku! Poljubac glumca i njegovog muža na Hvaru zabilježili fotografi, svjetski poznati par uživa na jahti u zanimljivom društvu

Par se upoznao 2004. na ulici u New Yorku, a Burtka kaže kako se predstavio Harrisu kao netko kome je poznat njegov rad. "Mislio sam da bi bilo lijepo ga poznavati, no nisam ni u milijun godina pomislio da ću biti u vezi s njim", rekao je David, koji je uz glumu i profesionalni kuhar. 

Neil je ispričao drugu verziju njihova prvog susreta.

"Naletio sam na svoju prijateljicu Kate jednog dana i ona je bila s tim ležernim tipom nalik Jamesu Deanu koji je nosio kožnu jaknu i kimnuo mi glavom, a onda se okrenuo. Pretpostavljao sam da je to Katein dečko i rekao sam joj: 'Dobro odrađeno.' Ona mi je rekla: 'On ne igra za moj tim, ali ima dečka'", prisjetio se glumac. 

Ubrzo nakon upoznavanja Harris i Burtka počeli su se družiti prijateljski, no onda je kuhar prekinuo s dečkom s kojim je imao vezu na daljinu. Samo tjedan dana nakon raskida David i Neil otišli su na prvi spoj gledati film "U tuđoj koži", u kojem glavnu ulogu igra Angelina Jolie. Uskoro su postali nerazdvojni. 

Nakon što su i službeno postali par, 2005. godine preselili su se u Los Angeles jer je Neil dobio ulogu Barneyja Stinsona u hit-seriji "Kako sam upoznao vašu majku", koja mu je donijela svjetsku slavu. 

Dvije godine kasnije Burtka je zaprosio Harrisa na ulici gdje su se upoznali. "Bili smo na putu na događanje u indijskom kasinu koji se nalazio 45 minuta izvan grada i išli smo limuzinom. David je htio stati iz nekog razloga koji meni nije bio jasan. I onda je kleknuo na jedno koljeno i zaprosio me, a ja sam bio toliko u šoku da sam rekao da pristajem, ali nisam znao što to znači. Tada sam dobio zaručnički prsten i svidjelo mi se", ispričao je glumac u jednom intervjuu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph)

Kako se par u međuvremenu nije vjenčao, Neil je zaprosio Davida sljedeće godine, na Valentinovo 2008. Dvije godine kasnije par je preko surogat-majke dobio blizance, kćer Harper i sina Gideona (10). 

Konačno su se vjenčali 2014. u talijanskom gradu Perugii i na svadbi im je pjevao Elton John, a nosili su identične smokinge. Vijest o sretnom događaju potvrdio je Neilov glasnogovornik za američke medije. 

Harris i Burtka, koji će 1. travnja proslaviti 17 godina veze, zaljubljeniji su nego ikad i uživaju u obiteljskom životu sa svojom djecom. Javnost posebno razvesele za svaku Noć vještica jer uvijek imaju originalne kostime. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph)

Inače, par je otkrio na Instagramu da je David nedavno bio na operaciji kralježnice koja je trajala više od sedam sati. "Trudio sam se ne strahovati i čekao sam da me nazovu s vijestima. Srećom, sve je išlo prema planu. Volim te, Davide", napisao je Neil pokraj fotografije svog muža koji je pozirao na bolničkom krevetu s uzdignutim palčevima. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina +0 Albina Celebrity Komentari na pjesmu s kojom idemo na Eurosong stižu sa svih krajeva svijeta: "Ne sjećam se kada je Hrvatska nešto ovakvo napravila"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene