Obožavaju Hrvatsku!

Poljubac glumca i njegovog muža na Hvaru zabilježili fotografi, svjetski poznati par uživa na jahti u zanimljivom društvu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) +0 Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Galerija

Neil Patrick Harris i David Burtka snimljeni su s prijateljima na luskuznoj jahti s kojom se trenutačno nalaze na Hvaru.

Slavni američki glumac i zvijezda serije "Kako sam upoznao vašu majku", 48-godišnji Neil Patrick Harris i ove je godine pokazao koliko obožava Lijepu Našu kamo se vratio na ljetni odmor i to već treću godinu za redom.

Pogledaj i ovo Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Vratili su se! Holivudski glumac s mužem boravi u Hrvatskoj, ovdje ljetuju već treću godinu zaredom, a sad su se javili na Instagramu!

O njegovu posjetu Hrvatskoj raspisali su se domaći, ali i svjetski mediji, a fotografi njega i njegovog supruga Davida Burtku ne ispuštaju iz vida otkako su iz Italije luksuznom jahtom doputovali na Hvar. Supružnici su stigli s blizancima koje im je rodila surogat-majka, a društvo im prave i dobra prijateljica Sanela Diana Jenkinks i njezin dečko Asher Monroe.

Društvo je snimljeno na Hvaru na kojem su i sišli s broda u šetnju gradom, a sudeći prema fotografijama zaista uživaju. Neil i David snimljeni su i u trenucima razmjenjivanja nježnosti i poljubaca i pokazali svima koliko se vole još od 2004. godine.

48-godišnja Sanela je inače uspješna poduzetnica i filantropkinja, rođena i odrasla u susjednoj nam Bosni i Hercegovini, a slovi kao jedna od najbogatijih žena svoje zemlje. Iz ratnog Sarajeva pobjegla je s obitelji u London, a danas živi i radi u Kaliforniji. Sanela je kod nas proslavila i rođendan, a Neil joj na profilu na Instagramu poželio sve najbolje. 

Neil je u studenom 2006. godine objavio da voli muškaece, a već godinu kasnije na dodjeli nagrada Emmy pojavio se sa, tada zaručnikom, Davidom. Par je u vezi bio od 2004. godine, a u rujnu 2014. godine na Twitteru su objavili da su svoju ljubav ozakonili brakom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Michael Schumacher u Ferrariju (firo Sportphoto/DPA/PIXSEL) Preporuke Njihovu idealnu ljubavnu priču prekinula je strašna nesreća, a ona se sada odlučila na neočekivan potez

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene