Hoće li se usuditi?

Kraljica Elizabeta i ostali članovi kraljevske obitelji sve više strahuju od novog Harryjevog poteza, evo što im to točno priprema!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry ove bi godine trebao izdati svoju knjigu u kojoj je obećao iznijeti pravu i točnu istinu o svom životu, a članovi njegove obitelji u strahu su od tvrdnji koje će u njoj biti izrečene.

Prema pisanju stranih medija princ Harry bi ove godine trebao objaviti svoje željno iščekivane memoare, a jedan od kraljevskih stručnjaka vjeruje da bi zbog promidžbe on i Meghan Markle mogli iznijeti neke nove šokantne tvrdnje o vremenu koje su proveli u kraljevskoj obitelji.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Sljedećih 12 mjeseci članovi britanske kraljevske obitelji bit će poprilično zaposleni i to ne samo zato što će kraljica slaviti svoj platinasti jubilej, već će ova godina biti ključna za princa Harryja, koji će objaviti pravu istinu o svom životu. 

Vijest da će objaviti knjigu, navodno je izazvala ogroman strah među članovima kraljevske obitelji, no datum njezinog izlaska još nije objavljen i nije potvrđeno što će točno biti u knjizi.

No, prema pisanju Mirrora nagađa se da bi mogla govoriti o odnosu između Harryja i njegovog oca princa Charlesa i brata princa Williama, o tome kako je napustio kraljevsku obitelj i o navodnom rasistu s dvora.

A prema kraljevskoj stručnjakinji Katie Nicholl, Harry i Meghan planirati otkriti još nekoliko sočnih detalja koji bi mogli izazvati dodatnu napetost u obitelji.

“Knjiga će bez sumnje biti puna intimnijih i šokantnijih otkrića jer Harry ne bi dobio nekoliko milijuna funti predujma bez obećanja nekih sočnih detalja. Mislim da će Harry i Meghan imati pomno osmišljenu promidžbu, koju će voditi nekoliko mjeseci prije objave knjige. Pojavit će se još novih šokantnih tvrdnji, možda i najvećih dosad. Sigurna sam da je kraljica jako zabrinuta zbog toga i da članovi kraljevske obitelji moraju biti spremni na sve", izjavila je Katie za časopis Closer.

Harry je svoju knjigu najavio još prošle godine i pritom je obećao da će to biti istinit i potpuno točan prikaz njegovog života.

"Ne pišem ovo kao princ kakav sam rođen, već kao čovjek kakav sam postao. Nosio sam mnogo šešira tijekom godina, doslovno i figurativno, i nadam se da ću pričajući svoju priču, kroz uspone i padove, greške i naučene lekcije, pokazati da bez obzira odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo", izjavio je tada.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 3 Luka Nižetić i more Luka Nižetić - 2 +0 Luka Nižetić Celebrity Prezgodni Luka Nižetić nevjerojatnim prizorima sve ostavio u čudu, reagirale su i poznate dame: "Ti si naš Apolon"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +1 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene