zablistala u americi

Kolinda se pohvalila susretom s gradonačelnikom New Yorka, ali svu je pažnju opet ukrala njezina figura!

Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar Kitarović Facebook 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 7 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 +24 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović na profilu na Facebooku podijelila je niz fotografija iz posjeta New Yorku.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović razveselila je svoje prijatelje na Facebooku nakon što im je otkrila kako se nalazi u New Yorku. 

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

U nizu fotografija pokazala je da se tamo družila s gradonačelnikom Ericom Adamsom, a u opisu je ispričala i koji je bio povod.

"New York, 22. svibnja 2023. Svečanost podizanja hrvatske i američke zastave u povodu Dana državnosti i Dana hrvatske baštine u New Yorku", napisala je Kolinda.

U komentarima ispod objave pratitelji su joj uputili mnoštvo pohvala i iskazali veliko poštovanje.

Inače, Erick je prije nekoliko dana izdao svečanu formulaciju te je proglasio 22. svibnja Danom hrvatske baštine u New Yorku. Na taj način odao je priznanje nasljeđu i angažmanu američkih Hrvata i Hrvatske gradu New Yorku.

"Najveća zajednica Hrvata u Americi je upravo ovdje, u New Yorku. Znam koliko je ta zemlja lijepa i koliko je lijepa njezina obala. Ljudi su divni i to je mjesto gdje se obnavljaju energija i duh. Hvala Hrvatima koji su ovdje, koji vjeruju u obitelj, biznis i javnu sigurnost", izjavio je tada Adams.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Rautek Omazić - 9 Katarina Rautek Omazić - 8 Katarina Rautek Omazić - 7 Katarina Rautek Omazić - 6 +25 Katarina Rautek Omazić - 5 Celebrity Javila nam se bivša pjevačica E.T.-ja, šokirala se kad je vidjela da je na popisu nestalih: ''Nisam znala hoću li plakati ili...''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Angus T. Jones - 8 Angus T. Jones - 7 Angus T. Jones i Charlie Sheen - 2 Angus T. Jones i Charlie Sheen - 1 +7 Angus T. Jones - 6 Nekad i sad Svi ga pamtimo kao bucmastog Jakea, a nema šanse da bi ga danas prepoznali ni najveći fanovi ove hit-serije!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene