totalna preobrazba!

Svi ga pamtimo kao bucmastog Jakea, a nema šanse da bi ga danas prepoznali ni najveći fanovi ove hit-serije!

Angus T. Jones i Charlie Sheen - 2 Angus T. Jones i Charlie Sheen - 2 Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Angus T. Jones - 8 Angus T. Jones - 7 Angus T. Jones i Charlie Sheen - 2 Angus T. Jones i Charlie Sheen - 1 Angus T. Jones - 6 Angus T. Jones - 5 Angus T. Jones - 4 Angus T. Jones - 3 Angus T. Jones - 2 Angus T. Jones - 1 +1 Angus T. Jones Galerija

Evo kako danas izgleda mali Jake iz serije ''Dva i pol muškarca'', glumac Angus T. Jones danas ima potpuno drugačiji imidž.

Serija ''Dva i pol muškara'' već godinama nasmijava gledatelje diljem svijeta, a od samog početka jedan od tri glavna lika bio je i mali Jake, kojeg je utjelovio Angus T. Jones.

Pogledaj i ovo showbuzz Neprepoznatljiv! Iznenadit ćete se kad vidite kako ovaj slatki dječak danas izgleda, okrenuo se vjeri, a od glume je potpuno odustao!

Simpatični dječak rastao je uz seriju, a nedavno su ga paparazzi uhvatili u blizini njegove kuće u Los Angelesu.

Angus je danas 29-godišnji muškarac koji ima potpuno drugačiji imidž, a mnogi ga na prvu ne bi ni prepoznali s obzirom na to da ima dugu bradu i naočale.

Od 2015. godine rijetko ga se može vidjeti u javnosti te se okrenuo vjeri.

U glumi je bio od malih nogu i prvu ulogu dobio je 1999. godine, kada mu je bilo samo pet godina, a tada je glumio u filmu "Simpatico" sa Sharon Stone i Nickom Nolteom. Nakon toga ostvario je još nekoliko manjih filmskih uloga prije nego što je postao mnogima omiljeni Jake iz kultne humoristične serije.

Seriju u kojoj je od dječaka postao tinejdžer, a zatim i odrasli muškarac, kasnije je u jednom intervjuu popljuvao i nazvao je prljavom te je dodao i kako, dok je nije napustio, nije znao što znači biti dobar čovjek.

"Glumim u toj seriji, ali ne želim biti u njoj. Molim vas, prestanite je gledati i puniti glavu smećem. Da znate kakve posljedice ima na vaš mozak, vjerujem da biste odmah prestali gledati takve sadržaje. Nije moguće u isto vrijeme biti istinski bogobojazna osoba i sudjelovati u seriji kao što je ta. To se potpuno kosi s onim što me Biblija uči", kazao je u jednom intervjuu.

Osim kršćanstva otkrio je i druge vjere.

"Protekle tri godine uključen sam u nekoliko vjerskih organizacija", ispričao je jednom prilikom za People te je priznao i da je i dalje zainteresiran za glumu te da se nada kako će s vremenom vratiti staru slavu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Rautek Omazić - 9 Katarina Rautek Omazić - 8 Katarina Rautek Omazić - 7 Katarina Rautek Omazić - 6 +25 Katarina Rautek Omazić - 5 Celebrity Javila nam se bivša pjevačica E.T.-ja, šokirala se kad je vidjela da je na popisu nestalih: ''Nisam znala hoću li plakati ili...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk - 6 Elsa Hosk - 5 Elsa Hosk - 4 Elsa Hosk - 3 +25 Elsa Hosk - 2 Celebrity Grudi je izložila pogledima u potpuno prozirnoj haljini, a savršeno isklesan trbuh istaknula je na zanimljiv način

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene