seksi!

Grudi je izložila pogledima u potpuno prozirnoj haljini, a savršeno isklesan trbuh istaknula je na zanimljiv način

Elsa Hosk - 1 Elsa Hosk - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk - 6 Elsa Hosk - 5 Elsa Hosk - 4 Elsa Hosk - 3 Elsa Hosk - 2 Elsa Hosk - 8 Elsa Hosk - 7 Elsa Hosk - 6 Elsa Hosk - 5 Elsa Hosk - 4 +19 Elsa Hosk - 3 Galerija

Manekenka Elsa Hosk pobudila je maštu novom odjevnom kombinacijom koja gotovo ništa nije skrivala, svoje atribute često voli isticati.

Manekenka Elsa Hosk pobudila je maštu novom odjevnom kombinacijom na crvenom tepihu u Cannesu.

Pogledaj i ovo showbuzz Samo opušteno Zaboravila majicu? Iznenadila je prolaznike golišavom šetnjom, grudi je pokrivala torbom da spasi situaciju

Elsa je stigla na gala večer, gdje je pozirala pred brojnim okupljenim fotografima, a svi su zamijetili njezinu haljinu koja prozirnim materijalom gotovo ništa nije sakrila.

Njezine grudi tako su se isticale ispod tankog materijala, a pohvalila se i savršeno isklesanim trbuhom kroz veliki prorez koji je haljina imala.

Podsjetimo, Victorijina anđelica Elsa prije dvije godine postala je majka djevojčice Tuulikki Joan Daly, koju je dobila s dugogodišnjim partnerom Tomom Dalyjem.

Da u majčinstvu uživa, često pokazuje i na društvenim mrežama pozirajući s djevojčicom, a svi su bili iznenađeni koliko se brzo vratila u savršenu formu, koju oduvijek drži zbog svog posla.

Nedavno je otkrila kako je često dobivala i negativne komentare jer je bez skrivanja objavljivala fotografije dok doji svoje dijete.

''Zanimljiva mi je količina poruka koje dobivam od muškaraca koji se uvrijede kad objaviš fotografiju dok dojiš... Zašto ih najprirodnija stvar toliko vrijeđa? Grudi doslovno postoje kako bismo mogle hraniti djecu'', napisala je tada.

U svijet mode ušla je sa samo 14 godina, a tijekom srednje škole bavila se i košarkom. Nakon što je maturirala, preselila se u SAD, gdje je uspjela ostvariti zavidnu karijeru kao jedna od anđelica Victoria's Secreta, a uskoro je postala i jedan od najtraženijih svjetskih supermodela. No njezin put do uspjeha nije bio nimalo lagan. Prošle je godine progovorila o svojoj ovisnosti o alkoholu s kojom se borila na svojim manekenskim počecima i koju je uspjela pobijediti prije nešto više od deset godina.

"Očistila sam se od poroka, otrijeznila i naučila da sam alkoholičar te da postoji čitav svijet u kojem ljudi žive trijezni", priznala je tada manekenka.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson - 6 Scarlett Johansson - 11 Scarlett Johansson - 10 Scarlett Johansson - 9 +26 Scarlett Johansson - 8 Celebrity Rijetko pojavljivanje poznate ljepotice s mužem u javnosti, daleko od znatiželjnih pogleda stali su i pred oltar!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Rautek Omazić - 9 Katarina Rautek Omazić - 8 Katarina Rautek Omazić - 7 Katarina Rautek Omazić - 6 +31 Katarina Rautek Omazić - 5 Celebrity Za pjevačicom E.T.-ja više se ne traga, a javila se i prijateljici na mobitel: ''Živa i zdrava''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene