''To je najprirodnija stvar!''

Zavodljivim pozama nauljena se izvijala na balkonu, a pratiteljima je odbrusila zbog jedne stvari!

Elsa Hosk - 11 Elsa Hosk - 11 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk - 13 Elsa Hosk - 5 Elsa Hosk - 1 Elsa Hosk - 3 Elsa Hosk - 2 Elsa Hosk - 4 Elsa Hosk - 6 Elsa Hosk - 7 Elsa Hosk - 8 Elsa Hosk - 9 +17 Elsa Hosk - 10 Galerija

Manekenka Elsa Hosk iznenadila je nevjerojatno vitkom figurom u ružičastom kupaćem kostimu, a u svijet mode ušetala se vrlo mlada.

Elsa Hosk, poznati svjetski model, iznenadila je nevjerojatno vitkom figurom, mnogi bi rekli i premršavom, a pozirala je u ružičastom kupaćem kostimu.

Pogledaj i ovo showbuzz Samo opušteno Zaboravila majicu? Iznenadila je prolaznike golišavom šetnjom, grudi je pokrivala torbom da spasi situaciju

Namazana uljem za zaštitu od sunca, Elsa se izvijala na ležaljci i balkonu dok se u pozadini vidi more, a samu je sebe također pohvalila u opisu videozapisa rekavši da, iako je majka, i dalje odlično izgleda.

''Mombod still got it'', napisala je uz videozapis.

''Nikad nisi izgubila taj žar'', ''San!'', ''I ja želim takvo tijelo'', pisali su joj obožavatelji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Podsjetimo, Victorijina anđelica Elsa prije dvije godine postala je majka djevojčice Tuulikki Joan Daly, koju je dobila s dugogodišnjim partnerom Tomom Dalyjem.

Da u majčinstvu uživa, često pokazuje i na društvenim mrežama pozirajući s djevojčicom, a svi su bili iznenađeni koliko se brzo vratila u savršenu formu koju oduvijek drži zbog svog posla.

Nedavno je otkrila kako je često dobivala i negativne komentare jer je bez skrivanja objavljivala fotografije dok doji svoje dijete.

''Zanimljiva mi je količina poruka koje dobivam od muškaraca koji se uvrijede kad objaviš fotografiju dok dojiš... Zašto ih najprirodnija stvar toliko vrijeđa? Grudi doslovno postoje kako bismo mogli hraniti djecu'', napisala je tada.

Elsa je u svijet mode ušla sa samo 14 godina, a tijekom srednje škole bavila se i košarkom. Nakon što je maturirala, preselila se u SAD, gdje je uspjela ostvariti zavidnu karijeru kao jedna od anđelica Victoria's Secreta, a uskoro je postala i jedan od najtraženijih svjetskih supermodela.

No njezin put do uspjeha nije bio nimalo lagan. Prošle je godine progovorila o svojoj ovisnosti o alkoholu s kojom se borila na svojim manekenskim počecima i koju je uspjela pobijediti prije nešto više od deset godina.

"Očistila sam se od poroka, otrijeznila i naučila da sam alkoholičar te da postoji čitav svijet u kojem ljudi žive trijezni", priznala je tada manekenka.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +28 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput zadnjom objavom u badiću potaknula na žustru raspravu, neki se dive njenoj hrabrosti, a drugima je jedna stvar nejasna!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David - 12 Damiano David - 11 Damiano David - 10 Damiano David - 9 +23 Damiano David - 8 Nekad i sad Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene