Odvažna šetnja je to bila

Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: Instagram) +0 Elsa Hosk (Foto: Instagram) Galerija

Elsa Hosk snimljena je na ulicama New Yorka u izdanju koje je otkrilo njezinu top-formu, a svi su primijetili i to da taj dan nije obukla grudnjak.

Slavna švedska manekenka Elsa Hosk u posljednje vrijeme vrlo uspješno balansira između majčinskih i poslovnih obveza, a ovih je dana pokazala i da se vrlo brzo nakon porođaja vratila u svoju besprijekornu formu i pokazala definirane trbušnjake.

Pogledaj i ovo Elsa Hosk (Foto: AFP) Uživa u majčinstvu Objavila je potpuno gole fotke sebe i djeteta, jednima je to prekrasan prizor, drugi nemaju baš lijepe komentare

32-godišnja Elsa snimljena je na ulicama New Yorka u uskoj bijeloj suknji i topiću ispod kojeg nije nosila grudnjak, a ogrnula se predimenzioniranim kaputom. 

Elsa je 11. veljače postala majka djevojčice koju je dobila s dugogodišnjim partnerom Tomom Dalyem. Očito joj da joj majčinstvo itekako dobro stoji jer lijepa Šveđanka i na paparazzo fotografijama jednostavno blista, a da u njemu uživa, priznala je i na društvenim mrežama.

"Obožavam biti mama", napisala je uz fotografije na kojima pozira sa svojom djevojčicom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)

Elsa je u svijet mode ušla sa samo 14 godina, a tijekom srednje škole bavila se i košarkom. Nakon što je maturirala, preselila se u SAD, gdje je uspjela ostvariti zavidnu karijeru kao jedna od anđelica Victoria's Secreta, a uskoro je postala i jedan od najtraženijih svjetskih supermodela.

No njezin put do uspjeha nije bio nimalo lagan. Prošle je godine progovorila o svojoj ovisnosti o alkoholu s kojom se borila na svojim manekenskim počecima i koju je uspjela pobijediti prije nešto više od deset godina.

"Očistila sam se od poroka, otrijeznila i naučila da sam alkoholičar te da postoji čitav svijet u kojem ljudi žive trijezni", priznala je tada manekenka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene