Ima li vode ili ne?

Šuput zadnjom objavom u badiću potaknula na žustru raspravu, neki se dive njenoj hrabrosti, a drugima je jedna stvar nejasna!

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +22 Maja Šuput - 6 Galerija

Maja Šuput već se ubacila u kupaći kostim, a svog supruga Nenada Tatarinova pokušat će razuvjeriti u jednom postupku.

Naša pjevačica Maja Šuput poznata je po tome da obožava visoke ljetne temperature, bazene, plaže i kupaće kostime u svako doba godine.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Iako je travanj, Maja se već ubacila u jedan kupaći kostim u Šibeniku, a za svoje Instagram pratitelje pozirala je pokraj bazena.

Opisom je nasmijala obožavatelje, a onda im je otkrila i da ga pokušava razuvjeriti u jednom te ih upitala što oni misle o tome.

''Kaže muž da nemam m... skočiti po ovom vremenu. Šta mislite hoću li ili neću???'' upitala je Maja.

Neki od pratitelja sigurni si da hoće kako bi tjerala inat mužu, a i zato što su na adrenalin navikli od nje, a drugi su se pak složili da je ipak prehladno da bi se Maja okušala u ranom kupanju.

Našalila se tu i Snježana Schillinger koja je napisala: ''Pa kad prije? Zašto ja nemam ovakvu fotku?! Moj muž Franz kasni…''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

A dok su se skoro svi fokusirali na Majin opis i pitanje, neki fanovi primijetili su nešto drugo – da bazen izgleda kao da u njemu nema vode.

Maja je napisala kako bi uskočila, a neki pratitelji su se nadovezali: ''A u šta? Prazan bazen?'', ''Jel' samo meni bazen djeluje prazan?'', ''Jel u bazenu ima vode?''.

U anketi nam recite što vi mislite.

Ima li vode u bazenu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač i Goran Mandić - 2 Sonja Kovač - 2 +25 Sonja Kovač - 4 Celebrity Sonja Kovač pola milijuna ljudi počastila fotkama u seksi donjem rublju: "Instagram gori!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović, 2008. godina Danijela Martinović i Oliver Dragojević, 2008. godina Danijela Martinović i Petar Grašo, 2008. godine Danijela Martinović, 2008. godine +24 Danijela Martinović, 2008. godine Nekad i sad Čini se kao da se godinama nije promijenila, no fotografije Danijele Martinović iz 2008. dokazuju drugačije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene