Njezina treća sreća!

Rijetko pojavljivanje poznate ljepotice s mužem u javnosti, daleko od znatiželjnih pogleda stali su i pred oltar!

Scarlett Johansson - 8 Scarlett Johansson - 8 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson - 6 Scarlett Johansson - 11 Scarlett Johansson - 10 Scarlett Johansson - 9 Scarlett Johansson - 8 Scarlett Johansson - 7 Scarlett Johansson - 5 Scarlett Johansson - 4 Scarlett Johansson - 3 Scarlett Johansson - 2 +20 Scarlett Johansson - 1 Galerija

Scarlett Johansson ponosno je pozirala na crvenom tepihu u Cannesu sa suprugom Colinom Jostom, s kojim je dugo tajila svoj treći brak.

Holivudska glumica Scarlett Johansson i njezin suprug Colin Jost zaljubljeno su pozirali na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu. Mnogima omiljena glumica ruke sa svog supruga nije skidala, a svima je na prvu bilo jasno da njihova ljubav traje kao i prvog dana.

Scarlett je za tu priliku nosila nježno roza haljinu s bijelim naramenicama i grudnjakom, dok je njezin suprug nosio otmjeno crno odijelo s leptir-mašnom.

Colin i Scarlett rijetko se pojavljuju u javnosti, a svoj privatni život također skrivaju kao zmija noge. Dugo su tako uspjeli sakriti i to da su u braku od 2020. godine, iako je njihovo poznanstvo počelo još davno prije.

Scarlett i Colin upoznali su se davne 2006. godine, još dok je glumica bila u vezi s Joshom Hartnettom. Nakon razvoda od drugog supruga Scarlett je priznala da ima novu ljubav te su ona i Jost svima objavili da se vole. U travnju 2018. prvi put su se zajedno pojavili na crvenom tepihu, a 2021. godine rodio im se i sinčić Cosmo.

Johansson je inače majka i djevojčici Rose Dorothy, koju ima s novinarom Romainom Dauriacom.

Prvi suprug bio joj je glumac Ryan Reynolds, a njihov brak potrajao je od 2008. do 2011. godine.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 +18 Marko Ciboci i Franka Batelić Zanimljivosti Pogledajte dijelove luksuzne vile Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, našla se u opasnoj konkurenciji za nagradu najljepše u prošloj godini!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić i kćer Cvita Ecija Ojdanić i kćer Cvita Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 +25 Ecija Ojdanić - 4 Celebrity Ecija Ojdanić pokazala lijepu kćer, za to je imala specijalan razlog, a svi se slažu da je izrasla u pravu ljepoticu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene