velika sreća!

U tajnosti je rekla ''da'' i trećem suprugu, a sad su iznenadili objavom da su dobili i prvo zajedničko dijete

Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) +0 Scarlett Johansson (Foto: Profimedia) Galerija

Scarlett Johansson i Colin Jost postali su roditelji dječaka Cosma, a sretnu vijest je upravo Colin potvrdio na Instagramu.

Holivudska ljepotica Scarlett Johansson i njezin suprug Colin Jost dobili su prvo zajedničko dijete. 36-godišnja glumica i njezin 39-godišnji suprug dobili su sina kojem su dali ime Cosmo. Sretnu vijest je za People potvrdio Scarlettin glasnogovornik Marcel Pariseau, a Colin je kasnije i na svom Instagramu sinu posvetio objavu.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Promijenila mišljenje ili? Iza sebe ima dva propala braka, uskoro ulazi u treći, no ne vjeruje u monogamiju: "To nije prirodno"

"Ok ok, dobili smo dijete. Njegovo ime je Cosmo. Jako ga volimo. A voljeli bismo i kada bi svi poštivali našu privatnost", napisao je na Instagramu Colin.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Jost (@colinjost)

Johansson je inače majka i djevojčici Rose Dorothy koja će najesen imati sedam godina.

Scarlett i Colin upoznali su se davne 2006. godine, još dok je glumica bila u vezi s Joshom Hartnettom. Nakon razvoda od drugog supruga, Scarlett je priznala da ima novu ljubav te su ona i Jost svima objavili da se vole. U travnju 2018. prvi put su se zajedno pojavili na crvenom tepihu, a prošle godine su se vjenčali. Ipak, zbog pandemije koronavirusa ceremonija je bila mala i privatna, a sretne vijesti objavili su tek nakon nekoliko dana na svojim profilima na Instagramu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene