Kraj drame!

Javila nam se bivša pjevačica E.T.-ja, šokirala se kad je vidjela da je na popisu nestalih: ''Nisam znala hoću li plakati ili...''

Katarina Rautek Omazić - 4 Katarina Rautek Omazić - 4 Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Rautek Omazić - 9 Katarina Rautek Omazić - 8 Katarina Rautek Omazić - 7 Katarina Rautek Omazić - 6 Katarina Rautek Omazić - 5 Katarina Rautek Omazić - 4 Katarina Rautek Omazić - 3 Katarina Rautek Omazić - 2 Katarina Rautek Omazić - 1 Katarina Rautek Omazić - 17 +19 Katarina Rautek Omazić - 16 Galerija

Javila nam se Katarina Rautek, koja je i sama još pod dojmom situacije u kojoj se našla.

Katarina Rautek javila nam se nakon zabrinjavajućih vijesti o svom nestanku te otkrila kako se trenutačno osjeća.

Pogledaj i ovo showbuzz Nema pauze Vraća se na domaću scenu 30 dana nakon poroda!

''Ja sam dobro, jesam. Ono što je preneseno to su sve laži i ja kad sam to vidjela nisam znala hoću li plakat ili smijat se'', izjavila je.

''Mediji su to preuveličali, dobila sam objašnjenje da je cijela strka nastala samo zato što sam javna osoba'', dodaje.

A otkrila je i nove informacije o svom privatnom životu.

''Ja nisam u braku, s bivšim sam bila šest godina, a ne četiri, kako neki pišu, ja ne znam otkud ljudima te informacije…'' govorila je razočarano.

O tome što se točno dogodilo i je li zaista napustila bolnicu, nije željela razgovarati, a mnogim njezinim fanovima drago je da je ova kratkotrajna drama došla kraju te da je omiljena pjevačica E.T.-ja živa i zdrava.

Malo prije ovih informacija, na Facebooku se oglasila i njezina prijateljica Hana Tabaković, koja je napisala: ''Katarina Rautek živa i zdrava i uredno se javlja na mobitel.''

Podsjetimo, Katarina je od 2005. godine pjevala u grupi E.T., a tijekom svoje karijere punila je medijske stupce burnim životom s bivšim partnerom Krešimirom Svitlanovićem, kojeg je optužila za obiteljsko nasilje i dobila presudu.

2017. godine udala se za Josipa Omazića, a iako se činilo da je s njim pronašla sreću, kako nam je i ona sama rekla, ni s njim nije uspjelo. 

Prije toga pisalo se i da pjevačica vodi bitku s raznim ovisnostima.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - Insta storij Marco Cuccurin - Insta storij Marco Cuccurin - Insta storij Marco Cuccurin - 1 +26 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Zanimljivosti Pobjednik Plesa sa zvijezdama požalio se na nove zdravstvene probleme: "Tijelo mi govori da pod hitno stanem..."

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum +36 Heidi Klum Celebrity Fotografi su taman uhvatili kad su joj ispale grudi! Obrnuti dekolte Heidi Klum sve je o čemu se priča, ovo još nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene