''I sama je rekla...''

Oglasio se menadžer nestale pjevačice E.T.-ja, u šoku je: ''Vidio sam propušten poziv, već nas je dulje savjetovala...''

Katarina Rautek Omazić - 1 Katarina Rautek Omazić - 1 Berislava Picek / CROPIX 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Rautek Omazić - 7 Katarina Rautek Omazić - 5 Katarina Rautek Omazić - 4 Katarina Rautek Omazić - 3 Katarina Rautek Omazić - 2 Katarina Rautek Omazić - 1 Katarina Rautek Omazić - 6 Katarina Rautek Omazić - 2 Katarina Rautek Omazić - 17 Katarina Rautek Omazić - 16 +15 Katarina Rautek Omazić - 15 Galerija

Oglasio se menadžer nestale pjevačice E.T.-ja, Katarine Rautek Omazić, Renis Gržinić, koji je i sam šokiran vijestima, a otkrio je i još neke detalje.

Vijest o nestanku pjevačice E.T.-ja, Katarine Rautek Omazić, odjeknula je domaćim medijima, a sada se o tome oglasio i njezin menadžer Renis Gržinić.

Pogledaj i ovo Grupa ET - 3 Vrijeme je za osvježenje Kultni ET predstavio novu pjevačicu, domaćoj je publici već dobro poznata od ranije: "Nije moglo bolje ispasti!"

''U šoku sam, nisam imao pojma, sad sam iz medija saznao da je nestala. Čuli smo se još neki dan, a jučer ili prekjučer vidio sam i njezin propušten poziv, ali zbog gužve nismo na kraju uspjeli stupiti u kontakt. Katarina nam je i sama rekla da posljednjih mjeseci ima zdravstvenih problema i da zbog toga mora odustati od zakazane turneje Flashback, na koju E.T. ide s Colonijom i Karmom'', rekao je za Večernji list.

Jedna njezina izjava posebno ga je zbunila.

''Čak nam je i sama savjetovala da pronađemo novu pjevačicu koja će je zamijeniti, ne znam zbilja što bih vam više rekao... Zaista me zatekla informacija o Katarininu nestanku'', završio je.

Na upit što će sada biti s turnejom koja je trebala početi uskoro, odgovorio im je kako su odmah nakon što ih je Katarina obavijestila o zdravstvenim problemima dogovorili da na turneju krenu s pjevačicom Meri Andraković, novom članicom E.T.-ja, jer su puno truda uložili u ovaj projekt i nisu htjeli odustati.

Podsjetimo, Katarina se samoinicijativno udaljila iz bolnice Sveti Duh, nakon čega joj se gubi svaki trag.

''U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i na e-adresu nestali@nestali.hr'', poručili su iz PU zagrebačke, kojoj je nestanak Rautek Omazić prijavljen.

Podsjetimo, Katarina se nakon burnog životnog perioda 2017. godine udala za Josipa Omazića, a par je tada svoje ime međusobno tetovirao na šake.
''Uvijek i zauvijek! Dok nas smrt ne rastavi! Ti si naš anđeo na zemlji, naša radost i utjeha. Uz tebe smo svi voljeni i sigurni. Uz tebe radujemo se životu... Jedva čekam da budeš moja žena, a ja čovjek tvoj", napisao je uoči vjenčanja Omazić.

Od 2005. godine redovna je pjevačica grupe E.T., a vijest o nestanku rastužila je njihove fanove.

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum +36 Heidi Klum Celebrity Fotografi su taman uhvatili kad su joj ispale grudi! Obrnuti dekolte Heidi Klum sve je o čemu se priča, ovo još nismo vidjeli!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 5 +27 Emily Ratajkowski - 6 Celebrity Slavna manekenka pozirala je u novoj liniji vlastitih kupaćih kostima, a od ovih fotografija mnogima će zatreperiti srce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene