nije više slatkica

Osvojila je srca tinejdžera diljem svijeta prije 22 godine: Pogledajte kako je glumica izgledala na početku karijere

Cruise Holmes (Foto: Getty) Cruise Holmes (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Cruise Holmes (Foto: Getty) Galerija

Katie Holmes stekla je slavu u seriji "Dawson's Creek", a u centar pozornosti je opet došla 2005. kada je započela vezu s Tomom Cruiseom u kojeg je nekad bila zaljubljena.

Katie Holmes proslavila se 1998. kao 20-godišnjakinja u popularnoj tinejdžerskoj seriji "Dawson's Creek", a nakon toga nije imala neku toliko zapaženu ulogu.

Pogledaj i ovo showbuzz Veza u krizi? Svi su primijetili njezin umoran pogled, a izostalo je izmjenjivanje nježnosti s dragim kao prošlih mjeseci

Katie, koja je 18. prosinca proslavila 42. rođendan, ponovno je došla u centar pozornosti kada je započela vezu sa 16 godina starijim glumcem Tomom Cruiseom. Iznenadili su javnost i mnogi su komentirali kako se Holmes ostvario san jer je u ranijim intervjuima govorila kako joj se Cruise jako sviđa i da je bila u njega zaljubljena kao tinejdžerka. 

Upoznali su se 2005. i zaručili već nakon osam tjedana veze te su godinu dana kasnije u travnju dobili kćer Suri. Par se i vjenčao krajem 2006. u Italiji i došle su mnoge zvijezde. Ipak, njihov brak je potrajao tek šest godina i razveli su se 2012., ali nisu otkrili razlog. 

U javnost je procurila informacija da je sve to zbog Tomove scijentologije koju Katie ne podržava. Glumac upravo zbog vjere nije godinama vidio kćer, no nedavno se proširila vijest će odustati od nje radi Suri. 

Čini se kako je Holmes konačno pronašla novu ljubav, chefa Emilija Vitoloa Jr. (33) osam godina od propalog braka s Cruiseom. Par izmjenjuje nježnosti na ulicama New Yorka što glumica nikada prije nije činila, a upoznala je i Emilievu obitelj koja ju obožava. 

Chef je objavio i prvu njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu koju je nakon toga Katie stavila na story. "Najnevjerojatnija, najdivnija, prelijepa osoba. Svaki put kad vidim tvoje lice, natjera me na osmijeh. Sretan rođendan!! Volim te!", napisao je uz objavu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emilio Vitolo (@emiliovitolo)

Oglasila se i glumica u komentaru. "Hvala ti puno, moja ljubavi! I ja tebe volim!!", odgovorila je Katie. 

Emilijeva obitelj ni itko ne tuguje za chefovom zaručnicom Rachel Emmons (24) koju je chef bezosjećajno ostavio putem SMS-a i to tek kada su se u javnosti pojavile njegove fotografije s Katie.

Rachel je saznala za njegovu prevaru preko medija i ostala u šoku jer su živjeli skupa i pripremali vjenčanje. Nakon svega se preselila natrag roditeljima i boli ju stalno gledati fotografije Emilija i Katie dok izmjenjuju nježnosti u javnosti.

Javnost je iznenadilo ponašanje Holmes, koju su ranije nazivali holivudskom slatkicom, te komentiraju kako joj sada prije pristaje nadimak fatalne zavodnice i razaračice veza.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jenna Jameson (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Šokantne transformacije koje su javnost ostavile u čudu: Toliko su smršavjeli da ih je teško prepoznati!


 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene