Što je ovo bilo?

Pomalo bizaran trenutak prve dame SAD-a i i supruga potpredsjednice o kojem svi pričaju: "Ajme, covid, sada je to zbilja prošlost"

Jill Biden i Doug Harris Jill Biden i Doug Harris Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jill Biden i Doug Harris - 1 Jill Biden i Doug Harris - 2 Jill Biden i Doug Harris - 3 Joe i Jill Biden Joe i Jill Biden Joe i Jill Biden Joe i Jill Biden +0 Jill Biden i Doug Harris Galerija

Jill Biden i Doug Harris navodno su izmijenili poljubac u usta što su zabilježile i kamere te prenijeli strani mediji.

Koju minutu prije nego što je američki predsjednik Joe Biden počeo svoj govor o stanju nacije u Washingtonu, prva dama Jill Biden pozdravila je supruga potpredsjednice Kamale Harris poljupcem u rub usana, a nije dugo trebalo da krenu komentari na društvenim mrežama. 

Pogledaj i ovo showbuzz buduća potpredsjednica SAD-a Biden ju doveo u predsjedničku utrku nakon žestokog sukoba, a muž ju prošle godine herojski obranio od napada

Jill Biden došla je na scenu praćena pljeskom pa se zaputila prema Dougu, suprugu potpredsjednice i pružila mu ruku, a zatim je slijedio trenutak, isprva bizaran, a ubrzo i viralan.

"Njih dvoje razmijenilo je poljubac, u usta... Ili ne baš u usta, ali tu negdje?", pitaju se u nevjerici korisnici društvenih mreža.

"Pusica Unije", ironizirao je tabloid New York Post koji uopće ne dvoji da je riječ o poljupcu u usta.

Takvo mišljenje dijeli i Fox News koji je objavio video snimku uz naslov: "Jill Biden i Douglas Emhoff poljubili se u usta".

"Ajme, covid, sada je to zbilja prošlost", tvitao je jedan korisnik uz fotografiju poljupca.

Jill je sa suprugom Joeom u braku već 43 godine, a zajedno imaju kći Ansley, dok on iz prošlog braka ima sina Huntera, a s pokojnom suprugom Neiliom Hunter imao je i kćerkicu Naomi koja je s njom poginula u prometnoj nesreći kada je imala samo jednu godinu te sina Beaua koji je preminuo 2015. godine od tumora na mozgu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 6 +28 Ivana Knoll - 5 Celebrity Na novoj golišavoj fotografiji Ivane Knoll neki su primijetili da nešto nije kao prije: ''Djeluje veće nego inače''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Pavlović - 2 Milan Pavlović Milan Pavlović - 1 Milan Pavlović i Goran Navojec +20 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Zanimljivosti Sjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Ova mu je uloga obilježila život, a evo gdje je i kako izgleda danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene