Ne odvajaju se

Dugo su se nalazili iza leđa bivših partnera i svi su mislili da je s njim zbog milijuna, ali svakim pojavljivanjem pokazuju pravu istinu

Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Jeff Bezos i Lauren - 4 Jeff Bezos i Lauren - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 4 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 +4 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Galerija

Jeff Bezos i Lauren Sanchez odmaraju u susjednoj nam Italiji gdje su ih snimili i paparazzi.

Milijarder i osnivač Amazona Jeff Bezos i njegova djevojka Lauren Sanchez zaljubljeno su šetali ulicama Rima i pokazivali koliko se vole, a njihovo pojavljivanje nije moglo promaknuti tamošnjim paparazzima.

Pogledaj i ovo Lauren Sanchez i prijateljice - 1 Evo tko su one! Supruga milijardera proslavila je rođendan s najboljim prijateljicama, s jednom od njih ima neuobičajenu poveznicu!

Par je snimljen kako šeće držeći za ruke, dok su ih u stopu pratili tjelohranitelji. 52-godišnja Lauren, koja je stekla slavu u SAD-u kao reporterka i voditeljica, nosila je lepršavu crnu haljinu s dubokim dekolteom kojim je plijenila dodatne poglede. Šest godina stariji Jeff s lica nije skidao osmijeh dok je ponosno pokazivao svoju djevojku, a on je za romantičnu šetnju odabrao tamnoplave hlače i košulju u kojima je došla do izražaja njegovu top forma na kojoj je poradio u posljednje vrijeme.

Jeff se inače 2019. godine razveo od supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka, a razlog rastave upravo je bila zanosna Lauren s kojom ju je godinama varao i skrivao vezu.

Golupčići su prvi put kao par snimljeni na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

MacKenzie i Bezos zajedno imaju tri sina i kćer, a ona se nakon razvoda udala za profesora Dana Jewetta, koji predaje u srednjoj školi njihove djece. No, novi brak MacKenzie Scott nije uspio i nedavno je podnijela zahtjev za rastavu.

S obzirom na to da je bila uključena u prve dane Amazona i njegova pretvaranja u najmoćniju e-trgovinu, razvod ju je učinio milijarderkom jer je time stekla kontrolu nad četiri posto dionica Amazona, što joj je donijelo 38,3 milijarde dolara, a prema zadnjim informacijama vrijedna je 54,9 milijardi i treća je najbogatija žena svijeta. Časopis Forbes McKenzie je prošle godine proglasio i najmoćnijom ženom svijeta.

Lauren iza sebe ima dva propala braka, iz kojih ima troje djece.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput u nikad kraćoj opravici izbacila vitke noge, a pozadina joj je jedva ostala pokrivena s malo tkanine!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i George Clooney - 3 Julia Roberts i George Clooney - 2 Julia Roberts i George Clooney - 5 Julia Roberts i George Clooney - 4 +15 Julia Roberts i George Clooney - 1 Zanimljivosti Kemija među njima postoji već 20 godina, a sada su konačno priznali što ih je spriječilo da budu više od prijatelja!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene